Kaidou karşılaşmasında az çok ne olduğu belli zaten ilk kidd atar yapmış tek yemiş diğerleri de korkup taraf değiştirmiş.Muhtemelen buna yakın bir şey olmuştur. Arcın prensesi kidd olabilir.
Bence hepsi beraber dövüşüp yenilmişlerdir. Sonra iradesi zayıf olanlar taraf değiştirmiştir. O değildi 1 sene önce de aynı sorıyu sormuştum. Bi Killer nerede yav?Kaidou karşılaşmasında az çok ne olduğu belli zaten ilk kidd atar yapmış tek yemiş diğerleri de korkup taraf değiştirmiş.Muhtemelen buna yakın bir şey olmuştur. Arcın prensesi kidd olabilir.
Biraz yorum katmış olabilirim. Ama bakmıyor sonuçta, o kadar da olsun.''Luffy onlardan birini, ona doğrudan bakmadan yeniyor. Kaido'nun astı ormandan ona silah doğrultuyor ve Luffy bakmaya zahmet dahi etmeden, uzak mesafeden yumruğu çakıyor.''
Şu mesajın güzelliğine bak. Sanırsın şaaheser
Zoro reis olacaktı ki bi kesik atacaktı girdaba. Bu anca boş havayı tekmelesin.Utanmadan kaptanını bırakıp gitmiş adi.
Aslında şöyle geniş düşününce Moriah'ın tüm tayfayı öldürüp kendisini sağ bırakmıştı aynı olay Kidd'in başına da gelmiş olabilir.Bence hepsi beraber dövüşüp yenilmişlerdir. Sonra iradesi zayıf olanlar taraf değiştirmiştir. O değildi 1 sene önce de aynı sorıyu sormuştum. Bi Killer nerede yav?
Sen de mi luffy fanısınBiraz yorum katmış olabilirim. Ama bakmıyor sonuçta, o kadar da olsun.
Katacağın yorumlar böyle olacaksa kat kat, iyi olur.Biraz yorum katmış olabilirim. Ama bakmıyor sonuçta, o kadar da olsun.
Kimsenin fanı değilim. :/ Aynı çeviri içinde "bakmadan"ı üç defa kullanmak istemeyip yorum kattım sadece.Sen de mi luffy fanısın
İyi,aman aman evlerden ırakKimsenin fanı değilim. :/ Aynı çeviri içinde "bakmadan"ı üç defa kullanmak istemeyip yorum kattım sadece.