Funduska
O yüzden,genelde düşünülen şeylerin yaşanmadığı ve ters köşenin çoğunlukta olduğu bu mangada,düşünülmeyenleri düşünmek gerek.Görüldüğü kadar konuştum şimdiye kadar böyle bir izlenim oluşturdu
O yüzden,genelde düşünülen şeylerin yaşanmadığı ve ters köşenin çoğunlukta olduğu bu mangada,düşünülmeyenleri düşünmek gerek.Görüldüğü kadar konuştum şimdiye kadar böyle bir izlenim oluşturdu
Ace gene iyi dövüşürdü Luffy i kurtarmak için bodoslama magmanın önüne atladıSanki Jimbei kalmadı aynı yerde, peh! Üstelik onca savaşa girdi adam, oturup beklemedi.
Aynen işte bu yüzden Kidd e karşı sempatim varZaten öyledir.Herkes Kidd gibi deli yürek değil.Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeyim diyor olabilir.O yüzden saf değiştirecek gibi geliyor bana.
O duruma düşürmeseydi kendini. Ayrıca aynı magmaya onca savaştan çıkan Jimbei de karşılık veriyor gayet.Ace gene iyi dövüşürdü Luffy i kurtarmak için bodoslama magmanın önüne atladı
Yahu Luffy adama "Ace dur gaza gelme, babalığın hakkını hiç etme" diyor, o da merak etme yapmam diyor. Sonra salak gibi gaza gelip dönüyor, ardından ölmesinin sebebi Luffy oluyor. Allah bizi Ace fanlarından korusun ve kollasın.O duruma düşürmeseydi kendini. Ayrıca aynı magmaya onca savaştan çıkan Jimbei de karşılık veriyor gayet.
Luffy fanlarının da bu saydığın fanlardan pek farkı yok ama.Ahaha Dof fanlarının yeni adamı Kid. Dof'ta olmadı Ace'de olmadı Kid'ten yürüyorlar. İnşallah onda da bir sıkıntı çıkmaz.
Bu arada Kid denildiği gibi deli yurek değil. Asıp kesen adam kuzu kuzu Kutsal Ejderleri izliyordu.