Hayır tam olarak öyle değilLuffy Sanji'nin ayak izlerini takip ediyor diyorsun yani... hmm. Olabilir .d
Oda ikisi için benzer sahneler kullanmış nedense
Hayır tam olarak öyle değilLuffy Sanji'nin ayak izlerini takip ediyor diyorsun yani... hmm. Olabilir .d
Anladım. Benim düşünceme göre Luffy tüm haki türlerinde Sanji ve Zoro'dan üstün. Sanji'nin bu teknikleri Luffy'den önce yapmasının sebebi senaryo ya da karakterin zeka seviyesinden kaynaklanıyor olabilir.Hayır tam olarak öyle değil
Oda ikisi için benzer sahneler kullanmış nedense
Harbiden ya çölde kutup ayısı misali oldu ama o olayın altında mantıklı bir sebeb vardır.Olmalı.Gökten Kaido yağdı adamların üzerine, bahtlarına sövmeyi düşünüyorum şahsen
Dediğin gibi de olabilir tabi bu sanji ve zoro kendini tam gösterdikten sonra anlaşılır. Mağlum sanji ve zoro kendini tam gösterebilmiş değil ve adam akıllı dövüş de bulamadılar. Luffy haki konusunda ikisini şimdiden veya sonradan mı geçer bilmiyorum ama her türlü luffy bunları geçecek dediğin gibi.Anladım. Benim düşünceme göre Luffy tüm haki türlerinde Sanji ve Zoro'dan üstün. Sanji'nin bu teknikleri Luffy'den önce yapmasının sebebi senaryo ya da karakterin zeka seviyesinden kaynaklanıyor olabilir.
O değil de şunu farkettim luffy nin tekniklerinin benzerini sanji de önceden yapıyormuş.
(Luffy ye laf atmak için söylemiyorum bunu bir şey belirtmeye çalışıyorum direkt aaaa luffy ye laf attı demeyin diye söylüyorum bunu)
Sniper
Ve son olarak ikisinin dikkati başka yerdeyken
ki rayleigh in söylediği sıyrılma olayı.
Sırf sanjiye laf atmak için veya sırf luffy ye laf atmak için bu mesajı alıntılamayın lütfen.
Konu sanji-luffy laf dalışına dönmesini istemiyorum. Bu bölümde gördüğüm sahnelerinin benzerini başka bölümlerde de gördüm onları attım sadece. Yani aynı sahneleri zoro veya nami yapsaydı onları da atardım.