"Tengu kimi zaman Sarutahiko, Susano ve Karura adlı tanrılarla ilişkilendirilmiştir."Şu elinde kılıç tutan Usopp burunlu çakma boss Sasuke'nin Susanoo'suna benziyor.
"Tengu kimi zaman Sarutahiko, Susano ve Karura adlı tanrılarla ilişkilendirilmiştir."Şu elinde kılıç tutan Usopp burunlu çakma boss Sasuke'nin Susanoo'suna benziyor.
4 süpernova kaptanı, bir yonkou, bir shogun, ace flashback, kitabeleri yazan kozuki hanesi ve Luffy için gelen Big Mom. Hepsini tek bir bölümde görseydin severdin belki bilmiyorum ama bu dediklerimi bu arcta göreceğimiz kesin gibi. O yüzden kemerlerini sıkı bağla .dBana pek güzel gelmedi wano ya
Aynen. Daha önce bir arkadaş -dur bulayım. Buldum @Riddick orası Wano değil demişti. Ama ne malum? Bakınız fırtına sonrası bir adaya düşüyor:Olabilir. Bu arada Caribou'nun gereksiz kapak hikayesi bile buraya bağlanacak gibi. Vallahi bu serinin aşığıyız.
Sırf bu yüzden Loguetown kısmını çok severim hepsi paralarıyla alışveriş yapmışlardı. Fiyat bakmışlardı. Gerçi Luffy o zamanda para harcamadı. Fakat diğer karakterlerden görmek istiyorum böyle hareketler en azından. Gerçi Zoro ve diğerleri hayatta kalmak için Wano'da iş yapmaları güzel bir detay. Korsanlarda karada kaldıkları dönem böyle işlere girerlermişLuffy'nin yanında da hiç para yok mu yav? Şu para meselesini doğru düzgün göstermedi bayağıdır mangaka. Zaman atlamasından sonra en son balıkadam adasında Nami'nin alışverişini hatırlıyorum. Kimseyi tanımadığın bir adaya çıkıyorsun, yemek falan yersin, lazım olur alsana yanına para.
affetmeyecek zaten.11 nova fazla.3 5 tanesini öldürse bir şey değişmezO iki hödükte korkudan satıp biat etmişler .
Ama basilin kidi kurtarmak gibi bir planı var gibi la. Biat rolü yapıyordur belki. Ve luffye ondan bahsedecek sanırım.
Novalar birlik olacak gibi geliyor.
Ama kiddo bu ikisinin nasıl affedecek bilmem .
Luffy Sanji'nin ayak izlerini takip ediyor diyorsun yani... hmm. Olabilir .dO değil de şunu farkettim luffy nin tekniklerinin benzerini sanji de önceden yapıyormuş.
(Luffy ye laf atmak için söylemiyorum bunu bir şey belirtmeye çalışıyorum direkt aaaa luffy ye laf attı demeyin diye söylüyorum bunu)
Sniper
Ve son olarak ikisinin dikkati başka yerdeyken
ki rayleigh in söylediği sıyrılma olayı.
Sırf sanjiye laf atmak için veya sırf luffy ye laf atmak için bu mesajı alıntılamayın lütfen.
Konu sanji-luffy laf dalışına dönmesini istemiyorum. Bu bölümde gördüğüm sahnelerinin benzerini başka bölümlerde de gördüm onları attım sadece. Yani aynı sahneleri zoro veya nami yapsaydı onları da atardım.