Demek istedimki Zoro kral hakisini kontrol edemiyor (gucunden dolayı)iki gözünü birden açsa herkesi bayıltır ve Rayleigh in gözündeki yarada aynı senaryo kurbanıNaruto değil One Piece bu gözde Kral Hakisi falan olmaz.
Demek istedimki Zoro kral hakisini kontrol edemiyor (gucunden dolayı)iki gözünü birden açsa herkesi bayıltır ve Rayleigh in gözündeki yarada aynı senaryo kurbanıNaruto değil One Piece bu gözde Kral Hakisi falan olmaz.
Bu ateistlik değil hadsizlikKendi haline bırak alıştı herkes atayıstlara
Tavşan her zaman cinsellik ifade ettiği için insanlarda (playboy sembolü gibi) Oda boş geçmemiş ama çok saçma yani. Git Nami Robin gibi karakterlerle yapıyosun hadi el kadar sübyandan ne istiyosun Pedofili çıktı herif
Aynen sanki bu hafta ara vardı ( gerçi böyle bölümlerde lazım )Bolum cok tirt olunca okumamis gibi oluyorum ,peji ya sizler?
Den den mushiye şapkayı Shanksın den den mushisi vermiş büyük bir den den mushi olunca ona geri verecek ( tek başıma düşündüm )Bölümde kaydadeğer tek şey Luffynin şapkalı den den mushisi.
Ben deyince de @Master of Puppets kızıyor. Tavukta böyle göğüs yokken bir tavşanda böyle göğüs olması.. Tavuklar isyan, tavuklar depresyon..Ya bune!
Şu davşanı bari cinselliğe alet etmeyin ya....
Evet ama yapacak birşey yok. Sinir uçlarına dokunmayı seviyor ördek. Herhangi bir yaptırımı yok sanırım bir toplumun dini inanışını hedef almanın. Banım yeni açıldı karışmayacam ben kim ne hali varsa görsünBu ateistlik değil hadsizlik