Bu çizim gerçek mi, Allah'tan dikkatli okumuyorumBen de olsam Carrot'u seçerdim. Jinbe babaanneme benziyor.
Bu çizim gerçek mi, Allah'tan dikkatli okumuyorumBen de olsam Carrot'u seçerdim. Jinbe babaanneme benziyor.
Coup de burst yapsalar gider sehre cikip yikarlar her yeri gemi de yikilirBu yazıları hazırda mı bekletiyorsunuz siz Ben, ''Coup de burst'' ile çıkacaklarını tahmin ediyordum da o yüzden şaşırdım biraz
Naruto değil One Piece bu gözde Kral Hakisi falan olmaz.Bence o gözde kral hakisi var
Ee bu saatten sonra da koramiral veya shiki seviyesi olacak değildir benceGüldürdün.
ZeHahhahaSanji'nin kütüphane konusunu güncellemek içimden gelmiyor.
Tavşanın potansiyelli daha yüksek. Neko'nun varisi olacak. Jinbei gibi omurgasız birini kim ister ki? Sürekli öleceğim öleceğim diyor ama hep başkaları ölüyor. Adam hep birine kapak atma derdinde, bahanesi de hazır, BAA için diye sallıyor. Ama Lufy de az değil. İlk fırsatta gözden çıkardı.Jinbe arkada bırakıldı ve her sahnede şirin gösterilmeye çalışılan Carrot gemide. Meşazı almışızdır umarım. Japon halkı bunu istedi. Jinbe gibi sert görünümlü biri yerine şirin tavşan yeni tayfa üyesi oldu, artık ayrılmaz gemiden. Jinbe de tümen olarak devam eder.
Ahaha lütfen, bu gemiye alemin kralı(Bm) vurdu bir şey olmadı. Ufacuk bi uçmayla mı yıkılacak.Coup de burst yapsalar gider sehre cikip yikarlar her yeri gemi de yikilir
Müthişmiş ben ikna oldum.Reddit'te şöyle bir yorum gördüm.
''From the Chinese fan site, Wano is made up of 4 islands (Spring, Summer, Fall, and Winter) just like Japan. Zoro is on the Spring island, Luffy is on the Summer island, Law is on the Fall island, and Kaido is on the Winter island.''
''Çin hayran sitesinden, Wano, aynı Japonya gibi 4 adadan(İlkbahar, Yaz, Sonbahar ve Kış) oluşmaktadır. Zoro İlkbahar adasında, Luffy Yaz adasında, Law Sonbahar adasında ve Kaido'da kış adasındadır.''
Hatırlarsanız Kaido'nun olduğu adada Kış mevsimi vardı.
Reddit'te şöyle bir yorum gördüm.
''From the Chinese fan site, Wano is made up of 4 islands (Spring, Summer, Fall, and Winter) just like Japan. Zoro is on the Spring island, Luffy is on the Summer island, Law is on the Fall island, and Kaido is on the Winter island.''
''Çin hayran sitesinden, Wano, aynı Japonya gibi 4 adadan(İlkbahar, Yaz, Sonbahar ve Kış) oluşmaktadır. Zoro İlkbahar adasında, Luffy Yaz adasında, Law Sonbahar adasında ve Kaido'da kış adasındadır.''
Hatırlarsanız Kaido'nun olduğu adada Kış mevsimi vardı.
+1Müthişmiş ben ikna oldum.