Bak dün sana dediğim şeyi redditte demişler bizim forum nasıl şey yapmış. Bunlar var ya tam batı özentisi bunların alayını banlayacaksın .sDrake ile bağlantısı var mı diye baktın mı ? Ben bakacağım sen bakmadıysan.
Edit: 595/3
Bak dün sana dediğim şeyi redditte demişler bizim forum nasıl şey yapmış. Bunlar var ya tam batı özentisi bunların alayını banlayacaksın .sDrake ile bağlantısı var mı diye baktın mı ? Ben bakacağım sen bakmadıysan.
Edit: 595/3
Aynen Ben şahidimBak dün sana dediğim şeyi redditte demişler bizim forum nasıl şey yapmış. Bunlar var ya tam batı özentisi bunların alayını banlayacaksın .s
Bence reddit beni takip ediyor ama neyse... Bizim forum nankör batı özentisi dolu hepsini banlamak gerek hepiniz banlanın lanet üyeler!Aynen Ben şahidim
Do it with a Don.Bence reddit beni takip ediyor ama neyse... Bizim forum nankör batı özentisi dolu hepsini banlamak gerek hepiniz banlanın lanet üyeler!
Do it with a Don.
Bence sen benim ne demek istediğimi anlamadın.Drake ile bağlantısı var mı diye baktın mı ? Ben bakacağım sen bakmadıysan.
Edit: 595/3 - anime-513
Animeden bakınca pek mantıklı gibi gelmedi
Yok anladım ben seni , ekstradan Drake ile bağlantılı olduğunu düşünüyordum da değilmiş .Bence sen benim ne demek istediğimi anlamadın.
shogun banko amiral - yonkou arası fakat amiral demeye dilim varmıyor YonkouWano'nun balıkları bile güçlü. Shogun en az amiral seviyesi; en az!!!
Lanet üyelerBence reddit beni takip ediyor ama neyse... Bizim forum nankör batı özentisi dolu hepsini banlamak gerek hepiniz banlanın lanet üyeler!