Wanoya geldikleri kesin mi ?Ahtapotun bir numarası olduğunu düşünmüyorum. Tamamen espri olsun diye konulmuş bence. Zira uzun süre kendisini kimse fark etmiyor.
Babunun tanıtım kutusu Wano'ya özgü. Ayrıca Kin'emon'un anlattığı şeylere de rastladık.Wanoya geldikleri kesin mi ?
Şu maymun mihawkın adasındaki maymunlara benziyor türleri aynımı bilemicem.Babunun tanıtım kutusu Wano'ya özgü. Ayrıca Kin'emon'un anlattığı şeylere de rastladık.
Silah çıktı samuraylık bozuldu kardeşşş !!Böyle değişik şeyler aklımda kalıyor
Meiji reis affetmedi hiçbirini Öyle eline kılıç alıp hava atarsan sıkarlar kafana
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Hareketleri bana dost canlısı gibi geldi ama bilemedim ben de, hani selam durup, gülme vaziyetinde takılması falan gemide. Ama diğer hayvanlar düşman çıkacak gibi duruyor. Hatta kılıçlı babun sınır devriyesi bile olabilir sanki.3 ihtimali var. Dost , düşman yada tarafsız. Diğerleri kayıp olduğundan dost veya düşman olmalı. Kin'emon konuşmadığı için ise dost olma ihtimali olsa da düşman olma ihtimali daha kuvvetli bence. Yani ben düşman olduğunu düşünüyorum. Aslında bu da bir sır olmaz ise gelecek haftaya en sondaki hayvanların davranışlarından az çok belli olur durum. Bilerek zarar verdilerse düşman olacaklar yada tarafsız . Dost olma ihtimali çok zayıf .Bana göre tabi ki