HahahaBizim maymun diğer maymunla konuşuyor.
HahahaBizim maymun diğer maymunla konuşuyor.
Çakmak gazı varsa yanında neden olmasın gayet mantıklıYalnız bu yengeç Ace'e yener haberin olsun.
@Roronoa Zoro
Böyle bir açık kaçmazdı şimdi yapma hocam.
@Falcon of Light
Ne etsin ben çok vuracam diyor zaten biraz da o vursun düşüncesinde.
Shogun denen kişi zaten diğer rakiplerine gücünü kanıtlamış klanın başı oluyor.Tarihte iki kere Japonya birlestirilmiş.Biri Oda klanı diğeri Tokugawa klanı olmasi lazım.Oda kesin değil.Eyvallah hacı. Yalnız eğer konsey tarzı bir şeyler varsa Mihawk'ın Wano'ya gitme meselesi yalan olabilir. Eğer bu Shogun güce göre değil de başka bir şeye göre seçiliyorsa o zaman ortada net en güçlü diyebileceğimiz bir kimse olmaz. O yüzden tek bir kişi yerine, birbirine yakın güçte bir sürü adam olabilir. İşin zevki çıksın diye iddiaya girmiştim, bir de kazanırsam var ya... Of hayal bile edemiyom
http://www.korsanfan.com/konu/japonya-tarihi.6167/
İyi oldu söylediğin, ben okuyayım şunu. Saolasın.
Oradaki asıl hata Nami'de.Sanji'nin hallerinden tiksindim resmen. Önceden bu davranışları sergiliyordu ama göze çarpacak kadar değildi. Gazeteyi önemli bilgiler varken yırtmak nedir öyle?
Hakkaten öyle yavBu Orlumbus'un yaptığı şey şuna benzedi:
Müthiş Sonra vay efendim Orlumbus iyi adam muhabbetleri döner. Bir iyilik yaptırıp kötü adamları sevdirmeye çalışıyor. Hani biz yemiyoruz da Japonya'daki bacak kadar veletler okuyor onları etkiler böyle şeyler.Bu Orlumbus'un yaptığı şey şuna benzedi:
Hakkaten öyle yav
Hayvanlara da işkence yapıyordu sanki bu, hep okuyucunun gözüne sokmak için bunlar, ama dediğin gibi 12 yaşındaki Japon veletleri yer ama biz yemeyizMüthiş Sonra vay efendim Orlumbus iyi adam muhabbetleri döner. Bir iyilik yaptırıp kötü adamları sevdirmeye çalışıyor. Hani biz yemiyoruz da Japonya'daki bacak kadar veletler okuyor onları etkiler böyle şeyler.