Bilensem açık açık söylerim. Benim adıma konuşmandan rahatsız oldum. Her şeye atlama, çakılırsın bir gün.Ahahaha. Bilendiğini bu kadar belli etme bence.
Sinir bozucu olduğu doğru da salak biraz ağır olduIste hala salak gibi davrandiriyor oda ve sinir bozucu.
2 yıl önce bana sorsaydın, Sanji'nin de böyle bir şey yapabileceğini düşünmezdim.Jiraiya ile kıyaslanamaz. Hokageyi esir almışlarken onun kalp gözleriyle çicek topladığını düşünebiliyor musun.
Hani şu Oda istediğini çizemiyormuşmuş geyiği dönüyor ya o geyik doğru. Jump dergisinin nihai hedefi okuyucu kitlenin çoğunluğunun beklentilerini karşılamak. Gelmiş geçmiş en büyük hasılat yapmalarının nedeni de bu politika oldu zaten.Hacılar japon milleti bundan rahatsız olmuyor ki. Yoksa kim ister sanji’nin bu halde olmasını. Random 10 farklı manga okuyun 8 mangada don muhabbeti görürsünüz o yüzden Oda’nın bu durumdan vazgeçmesini bekleyemeyiz malesef.
Biz türk milleti olarak farklı gözle baktığımız için doğal olarak rahatsız oluyoruz.
Aynen piyasaya oynuyorlar. Milletin de bu donHani şu Oda istediğini çizemiyormuşmuş geyiği dönüyor ya o geyik doğru. Jump dergisinin nihai hedefi okuyucu kitlenin çoğunluğunun beklentilerini karşılamak. Gelmiş geçmiş en büyük hasılat yapmalarının nedeni de bu politika oldu zaten.
Wano direkt küçük adalardan oluşabilir. Japonya ada ülkesi diye biliniyor ama tek ada değil mesela, irili ufaklı 6000'den fazla adadan oluşuyor, 430 kadarında yerleşim var. Genel olarak da 4 büyük ada var, Hokkaido-Honshu-Shikoku-Kyushu. Wano'dan da böyle bir adalar sistemi beklenebilir.Spoilerda orası kesin wano değil diye düşünmüştüm ama şu maymun tam japon mitolojisindeki yaratıklara benziyor. Yani emin oldum Wano olduğuna. Gerçi Wano'nun yakınlarındaki bir ada da olabilir.
Orası doğru ama bu saatten sonra luffy yi ezdirmez diyecektim de yengeç bile ayar verdi luffy yeBu arc kaçma rekorunu da kırdı ama belli olmaz.
Ben de öyle düşünüyordum da Smoker taicho düzeltti , WanodalarmışSpoilerda orası kesin wano değil diye düşünmüştüm ama şu maymun tam japon mitolojisindeki yaratıklara benziyor. Yani emin oldum Wano olduğuna. Gerçi Wano'nun yakınlarındaki bir ada da olabilir.