Ara vermesinler de boş bölümlerden hızlı kurtulalımbu hafta ara verse daha iyi olurmuş
Ara vermesinler de boş bölümlerden hızlı kurtulalımbu hafta ara verse daha iyi olurmuş
Çay içelim mi?Hani sanji bu bölüm itici bunu bende kabul ediyorum ama bir bölümlük olayı karakterin geneline bağlamayın. Sanji tayfayı artı başka kişileri en çok kurtaran ve kurtarma girişiminde bulunan kişidir tayfada. İnanmayan mangaya baştan bakıp sayabilir haklı olduğumu görürsünüz (bunun hakkında konu açmayı düşünüyorum) . Sanji’nin zayıf yönüdür kadınlar. Karaktere zayıf yönünden vurmaktan bir türlü bıkmadınız.
Sanji’yi sevmek kolay değil çünkü o tuhaf hareketlerini de katlanmak gerekiyor.
Habire şekil yapan karizma kasan karakterleri
sevmeyi biz de biliriz önemli olan bir karakteri hatalarıyla sevmek.
(Bu arada sanji ve zoro adamdır şu ikisini ayırıp durmayın.)
Tabi buyrun efendimÇay içelim mi?
Zoro neden çökmüş ama Sanji ayakta duruyor ? Mesaj mı vermek istiyorsunHani sanji bu bölüm itici bunu bende kabul ediyorum ama bir bölümlük olayı karakterin geneline bağlamayın. Sanji tayfayı artı başka kişileri en çok kurtaran ve kurtarma girişiminde bulunan kişidir tayfada. İnanmayan mangaya baştan bakıp sayabilir haklı olduğumu görürsünüz (bunun hakkında konu açmayı düşünüyorum) . Sanji’nin zayıf yönüdür kadınlar. Karaktere zayıf yönünden vurmaktan bir türlü bıkmadınız.
Sanji’yi sevmek kolay değil çünkü o tuhaf hareketlerini de katlanmak gerekiyor.
Habire şekil yapan karizma kasan karakterleri
sevmeyi biz de biliriz önemli olan bir karakteri hatalarıyla sevmek.
(Bu arada sanji ve zoro adamdır şu ikisini ayırıp durmayın.)
Ben sana söyleyeyim. Büyük ihtimal 912. bölümden sonra ara olacak.Ara vermesinler de boş bölümlerden hızlı kurtulalım