Severek yaptığını sanmıyorum pek.Eline sağlık işini severek yapıyorsun ben bu bölümle uğraşmazdım
Severek yaptığını sanmıyorum pek.Eline sağlık işini severek yapıyorsun ben bu bölümle uğraşmazdım
Sonuçta yapıyorSeverek yaptığını sanmıyorum pek.
Kimse yapmıyor demedi.Sonuçta yapıyor
Sevmesem niye bayram seyran demeden uğraşayım? Bazen gerçekten boş konuşuyorsun.Severek yaptığını sanmıyorum pek.
Manga aramıyorum okumak için ama anime ararken benim de dikkatimi çekti. 10 da 9 u bile olabilir.Random 10 farklı manga okuyun 8 mangada don muhabbeti görürsünüz
Ahahaha. Bilendiğini bu kadar belli etme bence.Sevmesem niye bayram seyran demeden uğraşayım? Bazen gerçekten boş konuşuyorsun.
Ötesi berisi yok zoro zoro zoro diyosunİşin sakası yahu. Amiral üstü tabi ki değildir ama amiralden de aşağı değildir Bu saatten sonra Zoro'yu amiralden asağısı kesmez. 2 yıllık süreci en iyi Zoro geçirdiği için en çok da o güçlendi. Bu yüzden Mangaka tee Wanoya sakladı adamı. Boru değil, Zoro!
Bu arc kaçma rekorunu da kırdı ama belli olmaz.Öğrenseler ne değişecek luffy topunuz gelin diye gurur yapar bir önlem de almaz.