Şiki olmasa bile koramiral olabilir. Malum bu serideki herkes koramirellerden güçlü. Hatta tuğamiraller filan bile güçlü.Şahsen Luffy'nin millete dört kılıç deyip hakaret etmesini bekliyorum, tek farkı bu sefer alınacak olmaları.
Edit: Ayrıca, 1.5 milyarlık adama zarar veren pavuryaya bir alkış alabilir miyiz? Bir şibukai eder diyebilir miyiz?
Iste hala salak gibi davrandiriyor oda ve sinir bozucu.Yalnız bu Luffy geleceği görmüyor muydu? Balığa tutununca sonucun böyle olacağını nasıl görememiş olabilir? Katakuri olsa böyle bir şekilde düşer miydi? Pek sanmıyorum.
Bi Shogun olabilecek mi peki, onu de hele :/Sanji'ye nasıl bir rakip gelir acaba? Taekwando, kung fu vs vs vs türevi sanatlardan nasıl bir dövüşçü çıkar acaba. Heyecanlandım bak.
Ben bu haftayı da görünce emin oldum. Jimbe işi yattı.Yatmadıysa da ayıp etti Oda.Pedro öleli üç gün olmuş, Jinbe'nin durumu meçhul. Bizim tayfanın tipe bak.
Canavar 3'lüden birinin p-up'ı; ELBİSE. Ne kadan da harikaaBende sanjinin power upını merak ediyorum, mera mera meyvesinden farkı kalmaz herhalde. Ateşle ilgili olur. Giysi sanjiyi ikiye katlıcak güç olarak. İnşallah şogundan dayak yiyipte şogun çok güçlü diye övdürtmez.
Bu puşt Sanji "Ay acep hangi prenses benim hakkımda konuşuyor?!?!" derken hepsinin Luffy hakkında konuşması Sanji'nin özeti resmen. O kadar boş beleş bir adam. Hadi Çoppa hayvan, sen koskocaman adamsın ulan. Bu puştun gazeteyi yırtmasından dolayı tayfa, Kaido ile Kocana'nın görüşüp peşlerine düştüğünü bilmiyor. Her hareketi zarar.Sanji ölsen keşke .
Jiraiya ile kıyaslanamaz. Hokageyi esir almışlarken onun kalp gözleriyle çicek topladığını düşünebiliyor musun.Naruto'daki Jiraiya da sapıktı, ama Sanji kadar abartılı değildi. Gerektiği zaman ciddileşebiliyor, kadınlara falan saldırabiliyordu. Ayrıca Sanji'nin aksine sahneleri falan güldürüyordu.
Sanji 2 yıl önce bu kadar değildi de, 2 yıl sonra oda tarafından sadece rezil edilmek için kullanılıyor, bir zamanlar sevdiğim karakter ne hallere geldi