Üstteki mesajıma bak.Seriyi batırmadan verebileceğini düşünmüyorum. Umarım yanılırım.
Emin değilim ama Marineford'tan çok daha iyi bir arc olacak falan demişti sanki. Belki bu arc boş bölümlerle falan bizi uğraşırmaz.
Üstteki mesajıma bak.Seriyi batırmadan verebileceğini düşünmüyorum. Umarım yanılırım.
Emin değilim ama Marineford'tan çok daha iyi bir arc olacak falan demişti sanki. Belki bu arc boş bölümlerle falan bizi uğraşırmaz.
Kaptan yonkou adasinda sozde bir sey yapmayacaktı. Rahat durmadı ikinci kaptan neden dursun.Extra Large Zoro Fanlarının dilinden iyi anlıyor adam. Anında alayına rest çeken. Atara atar gidere gider. Ahaha. Sonra efendim "Lütfü biz şin sekaideyiz. Burada her adım önemli, dikkatli davran ama dur ben bi içine edeyim. Herkesin hakkı bir"
Neyse kaçma ihtimali yok muydu acaba? Ayrıca Kin'emon da o kılıcı bir sargıyla nasıl sardırmaz. Allahın hödüğü.
HaklısınOda'nın lafına güven olur mu?
Şüphe yok buna .Nedense içimde oda bu kadar konuyu toparlayamayacak gibi geliyor. Bleachte böyle ilerledi sonunda birçok şey açıklanamadan seri bitti.
Yılda 30 milyon dolardan fazla kazanınca insanın 20 yıl daha uzatası gelir şimdi.Oda'nın lafına güven olur mu?
Luffy pervasız duygularıyla hareket ediyor ama Zoro zamanında yüzüne tüküren Morgan'ın oğluna dahi sabretmiş. Zoro'ya neşter vurmuyorum da eğer yakalanma olayı tam olarak o kılıcın yüzünden ise Zoro'nun kılıçlarını neden sarmaz, sardırmaz? Wadoo'yu da sarmadıysa hele bir şey demiyorum.Kaptan yonkou adasinda sozde bir sey yapmayacaktı. Rahat durmadı ikinci kaptan neden dursun.
Uzun zamandır yoktu dediler öldü yazın şimdi reis geri döndü.
Marco'nun meyvesinin durduğu kesindi. Öldürmeden meyveyi alamaz.İnsan alıştıra alıştıra geçer. Bu editörler de mi bir şey demez bu adama? Çok fazla gizem, çok az açıklama kasıyorsun, okuyucu soğur diye. Adamlar kendi ayağına sıkıyor resmen.
Beyazsakal'ın hatırlanması güzel. Bi vesileyle Beyazsakal'ın geçmişni öğrenmiş olduk. En azından Oda bu konuyu açıklığa kavuşturdu. Fakat Ayıboğan'ın sarhoş bir gecenin ürünü olmaya doğru gitmesi endişe verici
Marco'nun doktorculuk yapması hem meyvesinin Karasakal tarafından alınmadığına dair hem de hem de Marco'nun meyve gücünün sadece kendini değil başkalarını da iyileştirebildiğine dair düşünceleri doğru kılar(uyanış açmış olabilir).
Ah be Zoro, başından bela eksik olmuyor. Ya Zorolar köşe bucak kaçacak, ya da yakalanıp hapishaneye girecek. Gidişat onu gösteriyor.