Ve wanoya giriş yapmış bulunmaktayız ... kısa bir not düşeceğim marco bu arcda büyük bir fedakarlık yapıp öleceğini düşünüyorum.. ama bu fedakarlık bizimkilerin can suyu olacaktır.. Gelelim asıl konuya zoro ya her zaman ki gibi rahat duramadı.. yakalanma ihtimali var ... wanonun gölge kralı kaido görünen kralı ise samuray..
bildiğini üzerine .. odanın bir yerde bir sözü vardı .. bu arc mf den daha büyük olacak ve uzun olacak diye .. her anlamda manga çok iyi olacak lakin anime kısmına bir şey demek istemiyorum.. Çok güzel bir hikaye serisi okuyacağız.. bu arc da gizli kalmış bir çok şeyi öğreneceğiz.. ve bizimkiler hepsi bir arada power up alacaktır.. büyük boss a karşı çoklu bir kombinasyonla saldıracaklarını düşünüyorum.. önünde çok fazla kişi olacaktır.. sadece bizimki olmaz .. gear 5 göreceğiz.. bu bile beni heyecanlandırıyor.. geçen yazmıştım ağır dramlar olabilir.. bazı bölümlerde sinirlerimize hakim olamayabiliriz .. bu arcda fanboyların kapışmalarını da göreceğiz... forum çok daha aktif olacaktır
... son söz odaya .. lütfen oda arcı batırma zaten gizem konusunda sınıfta kaldın.. sinirlerimizi zıplatma..