Niye la? En azından gücü kuvveti yerinde Ayıboğanın.O değilde o çocuk lütfen WB'nin çocuğu çıkmasın başka bir şey istemiyorum
12 sene mi var demişti en son serinin bitmesi için?Ben malımı biliyorum. O kadar önemli detayı ortada bırakıp doğrudan Wano'ya geçti. Durun daha oradakilerin oraya gelişleri ve yaşananlar da anlatılacak. Siz en az 20 boş bölümü göze alın derim.
Seriyi batırmadan verebileceğini düşünmüyorum. Umarım yanılırım.Kesinlikle katılıyorum. Bu gizem üstüne gizem eklemesi artık hiç hoş olmamaya başladı. Meraktan çok rahatsızlık yaratıyor artık bende.
Hayır en azından bazı soruların cevabını verip o cevap üzerinden yeni bir gizem yaratmaya çalışsın ama o da yok. Adam resmen yarattığı gizemlerden ekmek yiyor. Umarım bu kadar sorunun cevabını seriyi batırmadan verebilir.
Emin değilim ama Marineford'tan çok daha iyi bir arc olacak falan demişti sanki. Belki bu arc boş bölümlerle falan bizi uğraşırmaz.Ben malımı biliyorum. O kadar önemli detayı ortada bırakıp doğrudan Wano'ya geçti. Durun daha oradakilerin oraya gelişleri ve yaşananlar da anlatılacak. Siz en az 20 boş bölümü göze alın derim.
Sen gönlünü rahat tut. O çocuk Beyazsakalın değil Shiki'nin çocuğu.O değilde o çocuk lütfen WB'nin çocuğu çıkmasın başka bir şey istemiyorum
Oda'nın lafına güven olur mu?12 sene mi var demişti en son serinin bitmesi için?