Ağlama be Marco Duygulandım
Mantıklı ve tam oturuyor ama biraz komik bir isim değil mi Bana mı komik bir isim gibi geliyor sadece .Hige bıyık anlamına da geliyor. Newgate'i hic hic sakallı görmedik. Gençken bıyığı bile yokmuş.
Bir planları vardır ya. Robin Shogun'a gece ayarlamaya çalışıyor falan. Hem ayrı ayrı gizlenmek daha kolay aslında. Zoro için zor oldu tabiiEfendisiz Samuray Adaaaaaaaaaaamm
Kan kokuyün dedi meyve bıçağı ile kesti geçti.Bu adam Serinin başında Mihawk'ın elindeki meyve bıçağına bir şey yapamamıştı daha,seviye tartışmasını geçiyorum.
Hemen 1-2 sorularıma geçeceğim temel olarak ;
Bunlar ne ara Wano'ya indi ?
Neden hepsi Geyşa - Satıcı falan dağıldılar.
Söylesene Şanji nerede ?
Yani çoktan girdiler mi Wano'ya ? Wano'ya girdikleri bölümden okumaya başlamak istiyorum o yüzden sorayım.Bir planları vardır ya. Robin Shogun'a gece ayarlamaya çalışıyor falan. Hem ayrı ayrı gizlenmek daha kolay aslında. Zoro için zor oldu tabii
Bizimkiler big mom arcındaykenr bunlar bence boş durmadılar ya Zou adasında luffy gelip almıycak değilmi birde direk biz hasır şapkayız derlerse kaido ve adamlarına esir düşerler benim aklımda tek soru var Law nerede?Efendisiz Samuray Adaaaaaaaaaaamm
Kan kokuyün dedi meyve bıçağı ile kesti geçti.Bu adam Serinin başında Mihawk'ın elindeki meyve bıçağına bir şey yapamamıştı daha,seviye tartışmasını geçiyorum.
Hemen 1-2 sorularıma geçeceğim temel olarak ;
Bunlar ne ara Wano'ya indi ?
Neden hepsi Geyşa - Satıcı falan dağıldılar.
Söylesene Şanji nerede ?
Kan kokusundan.Aura olayı sanırım.Zoro da Haki yerine Aura meselesi vardı bir ara,çok daha farklı bir olaydı hatırladığım kadarıyla.Zoro, katilin yargıç olduğunu nasıl anladı? Fikri olan var mı?
Ben seriyi takip etmiyorum Kafam karıştı o yüzden,bana sadece Luffy ve Sanji'nin nerede olduğunu veya onlara ne olduğunu söyleseniz kafiBizimkiler big mom arcındaykenr bunlar bence boş durmadılar ya Zou adasında luffy gelip almıycak değilmi birde direk biz hasır şapkayız derlerse kaido ve adamlarına esir düşerler benim aklımda tek soru var Law nerede?
boşuna kılıç ustası değil ya kan kokusu alan bir adam yön bulamasa bile kan kokusunu takip ederZoro, katilin yargıç olduğunu nasıl anladı? Fikri olan var mı?
Kısaca wanoya geliyorlar ...Ben seriyi takip etmiyorum Kafam karıştı o yüzden,bana sadece Luffy ve Sanji'nin nerede olduğunu veya onlara ne olduğunu söyleseniz kafi