Zaten dedim ya; sadece gönderme olabilir, bi akrabası veya babası vs olabilir, Tiçin vücudunun garipliği ile ilgili çıkabilir (geç büyüyordur gibi). Bi benzerlik olduğu kesin ama, onu diyebiliriz.WB 72 yaşındayken Tiç 39 yaşındaydı . O resimde o kadar yaş farkı var mıdır ?
Adam kimsesizmiş , yokluk görmüş , para ve güç elde ettiğinde değişmemiş. Daha ne olsun.Oyajimjiz işteSeride Beyazsakal’ın her lafı geçtiğinde yaptığı bir delikanlılık daha ortaya çıkıyor. Muhteşem bir karakter ya.
İyi fikirmiş aslında sen bunu bi düşün.
Saka maka mihawk'a yaklasiyor bence mihawk da kucuk picakla neler yapmistiZoro'nun meyve bıçağı ile adam öldürüp bina kesmesine Wano samurayları bile şaşırıyor. Adamın gücününü siz düşünün artık.
Zoro'nun meyve bıçağı ile yaptığını, Mihawk'ın epey iyi bir kılıç ile yaptığı saldırıya eş tutanlar var, onlara hiç girmiyorum bile.
Çok soru işareti var 900+ bölüm olmuş hala gizem bırakmaya devam ediyor yazar. Eğer reverie arcını oldu bittiye getirirse fena kayarım. O yüzden bölüme orta verdim, benim açımdan tek ilgi çekici şey zoro oldu açıkcası.
+1Seride Beyazsakal’ın her lafı geçtiğinde yaptığı bir delikanlılık daha ortaya çıkıyor. Muhteşem bir karakter ya.