Ben överim, sen övemezsin! Lütfenİyi dedin. Sağı solu hiç belli değil. Kim derdi ki bu adam patates soyacağıyla ev keser
Yeşil bildiğin marimoya benziyor.
Olur mu?Ben de Kaido'nun Wano da işlenmeyeceği fikri oluştu umarım öyle olmaz. Kar küreme makinası gibi önün de ne varsa yok eden Yonko bekliyorum.
Burada WBnin arkasındaki 3 kişiden biri Teach, biri Zoronun kayıp babası, kız da Bonney ile ilgili çıkarsa şaşırmam.
Teach'in yaş kurtarmıyordu. Diğerleri de hayal. Bekle birazBen överim, sen övemezsin! Lütfen
Bu haftayı saymıyorum o zaman, sonraki 3 hafta olsun.
Karayı zaten anlamışsındır, Teachin pozu.
Pembe de Bonney boşta kalmasın, hatırlayalım diye. Yoksa Bakkin bile olabilir.
Yaşı sıkıntı işte de bilemiyorum. Oda bi gönderme olsun diye koydu belki ya da vücudunun tuhaf olmasına bağlanıp diğer insanlara göre daha yavaş yaşlanıyordur falan. Bilemedim.
Benimde aklıma geldi. Yüksek ihtimal öyle.
Tam da onu yazayidim.Teach'in yaş kurtarmıyordu. Diğerleri de hayal. Bekle biraz
İyileştirme gücü var ama başkaları üzerinde sınırlı. Yani kendini iyileştirdiği gibi iyileştiremiyor başkalarını. Çok daha sınırlı bir şekilde iyileştiriyor. Yani ağır hastalıkları yaraları iyileştiremez Marco.@Historia ya katılıyorum zaten eğer hemen iyileştirme gücü olsaydı WB savaştan önce yanında dev gibi serumlarla gezmezdi marcoya kendini iyileştirmesini söylerdi WB adamlarına değer veriyor yani onlara köle olarak değilde gerçekten evlat gibi değer verdiğinden onları kendi malıymış gibi kullanmadı yani teorim bu
WB 72 yaşındayken Tiç 39 yaşındaydı . O resimde o kadar yaş farkı var mıdır ?Ben överim, sen övemezsin! Lütfen
Bu haftayı saymıyorum o zaman, sonraki 3 hafta olsun.
Karayı zaten anlamışsındır, Teachin pozu.
Pembe de Bonney boşta kalmasın, hatırlayalım diye. Yoksa Bakkin bile olabilir.
İyi fikirmiş aslında sen bunu bi düşün.Türkçesini bekleyenler burdamı yarıldım yarılıcam sırf manga yüzünden dil öğrenicem