Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 909: Seppuku

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık aksiyon dolu bir manga okuyalım ya big mom arcında luffy savaşa girmediydi çünkü hedefi kaidoydu bu savaşta hem kaido hem shougun hemde big mom var bu sefer dolu dolu savaş görelim yav öbüründe anca hayat hikayesi dinledik yetti ama
 
Mihawk hala zoronun 2 gomlek ustu. Rastgele, kendini kasmadan, istemeden adam dag kadar buzdagi kesiyor. Birde marco mfde amirallerle falan ugrasiyordu milleti nasil iyilestirsin.
 
Yanlız şu Wano öyle güçlü böyle güçlü falan hikaye olduğu belli oldu.Oda'nın şişirmelerinden olduğu belli oldu.23 yıl önce bi grup Wano'yu dağıtmış.Şimdi yeşil biraz kendini kassa Shogun'a kadar gider.
 
@İllumiuchiha @oktay84

Hacılarım marconun gücü yaraları daha hızlı iyileşmesine yardımcı oluyor yani hemen iyileştirmiyor. Hem savaş ortasındasın nasıl iyileştireceksin ?

Wb iyileştirmesine izin vermez ki :)
adamın kişiliğine ters bir durum bir kere.
 
Son düzenleme:
@Historia ya katılıyorum zaten eğer hemen iyileştirme gücü olsaydı WB savaştan önce yanında dev gibi serumlarla gezmezdi marcoya kendini iyileştirmesini söylerdi WB adamlarına değer veriyor yani onlara köle olarak değilde gerçekten evlat gibi değer verdiğinden onları kendi malıymış gibi kullanmadı yani teorim bu
 
Zamanında Marco ulti açar çevrelediği mavi alevin içindeki herkesi iyileştirir dediydim bazıları HÖDE BE ÖYHLE OLSA MARİNEFORRDA AÇARDI TAAM MIĞĞ dediydi.
 
Burada WBnin arkasındaki 3 kişiden biri Teach, biri Zoronun kayıp babası, kız da Bonney ile ilgili çıkarsa şaşırmam. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık