Ektiğimiz nefret tohumları filizleniyor. Heryerde little pıroveketörler büyüyor.Geçti o günler Roo reyiz. Artık OP pıroveketörü olacağız tekrardan. :S
Ektiğimiz nefret tohumları filizleniyor. Heryerde little pıroveketörler büyüyor.Geçti o günler Roo reyiz. Artık OP pıroveketörü olacağız tekrardan. :S
Bu sefer frenleri patlatan reis oldu.Ahaha harbiden ha baya oldu cidden de. Neyse açılışı güzel yaptı en azından. Ortalık Teksas'a döner artık en kısa sürede.
Ben her türlü Zoro'nun her hareketine seviniyorum. Yüzümü kara çıkarmıyor aslan parçası.Valla siz de haklısınız ben olsam ben de zoronun her hareketine sevinirdim. İyi sabretmişsiniz
sanmıyorum sonuçta denizcilere yasark olan bölgede denizciler faaliyet sunamaz sonuçta yani bizim zoro daha çok gaza gelir şimdiWano dışarıya kapalı bir ülkeydi sanırım acaba bizim tayfanın geri kalanı görmüşmüdür ödülleri
Pek sanmıyorum ama bizimkiler vardıklarında ister istemez öğreneceklerdir.Wano dışarıya kapalı bir ülkeydi sanırım acaba bizim tayfanın geri kalanı görmüşmüdür ödülleri
Sözler ortada, iddia belli. Lafımın arkasında tam durmam diyorsan sen bilirsin be DnS!Avatarla yetin şimdilik. Birkaç gün sonra öteki iddia da devreye girer.
Aynen gaza gelmesi iyi olur aksiyon görmek istiyorum biraz tabi bana bağlı olan bir şey değil. @Historia Zaten kaçınılmaz olan Sanji Zoro çekişmesi yakındır. Ödül konusundan dolayı.sanmıyorum sonuçta denizcilere yasark olan bölgede denizciler faaliyet sunamaz sonuçta yani bizim zoro daha çok gaza gelir şimdi