İngilizcen yoksa merak ettiğin yerleri çevireyim dilim döndüğü kadar.Bölüm güzel ama ingilicce
İngilizcen yoksa merak ettiğin yerleri çevireyim dilim döndüğü kadar.Bölüm güzel ama ingilicce
Ayıp ediyorsun. 2.5 yıl olmuş. Bekle biraz sevinelim. 2-3 bölüm sonra gömersin.Getirin oradan bir @Roronoa Zoro , Raiden kardeşiniz gömme şov yapacak.
Ahaha harbiden ha baya oldu cidden de. Neyse açılışı güzel yaptı en azından. Ortalık Teksas'a döner artık en kısa sürede.Ayıp ediyorsun. 2.5 yıl olmuş. Bekle biraz sevinelim. 2-3 bölüm sonra gömersin.
Valla siz de haklısınız ben olsam ben de zoronun her hareketine sevinirdim. İyi sabretmişsinizAyıp ediyorsun. 2.5 yıl olmuş. Bekle biraz sevinelim. 2-3 bölüm sonra gömersin.
Gözüyle de keser açarsaSevinelim de çok büyük bir güç gösterisi yok ortada. Filler miydi hatırlamadım ama çıplak elle de kesme tekniği yaptığı sahnede vardı Zoro'nun?
Buralardayım ya okuyorum yorumları.Çok söylencek bir şey yok aslında reyiz güzel bir giriş yaptı.Mutluyuz gururluyuz.@Hakili Yumruk Nerelerdesin gözler seni arar oldu Show must go on