Çok güzel. Tanımamışız amcayı.Oda-sama vefa borcunu ödemiş
Çok güzel. Tanımamışız amcayı.Oda-sama vefa borcunu ödemiş
1. O abarttanlar kesin fandır lafımda onlaradır.1-Güç verenlerin çogu fan değil Zoro'da ne çıkar diye kafa patlatıyor.
2-Rayleigh yaşlı bir adam.Zirvesi değil.Zoro'nun zirvesi ile yaşlı halini aynı kefeye koyma.
3-Wb buna örnek tek amiral'i dahai yenemeden öldü gitti.
4-Schibukai seviyesi diye bir şey yok Mihawk KK olabilcek kapasitede ama ilgilenmemiş.
Wb'dede var o seviye gidip KK olmamış aile istemiş.Aile istemese takılmak istese Sci. olurdu.
Her zamanki gibi yarın işte? Niye soruyorsunuz bunu? Güncel olarak takip ettiğinize göre sorunun cevabını da biliyor olmanız gerekir? Ben anlamıyorum valla. Ayrıca Japonya'da saat şu an 15 civarında. Nasıl neredeyse Perşembe oluyor?1. O abarttanlar kesin fandır lafımda onlaradır.
2. Rayling genç delikanlı gibk bir yaşlı henüz çökmüş degil zira yüzerek adalar arası geziyor.Wg ye ise serum bagliydi.
3.WB nin gençken amiral aldıgına dair tek söz tek kanıt var mı?Yada diger yonkouların.veya sag kollarının.
4. Abbooow birde gel Mihawk fanlarina laf anlat
Ama sende kendince dogru diyorsun Mihawka KK demeden Zoro yu yeterince şişiremezsin DD
Edit: 910 spoiler ve metin resimleri başlıgı ne zaman aktif olur? Çarşambada oldu hatta Japonyada neredeyse perşembe olacak
Düzeltme için teşekkürler Sonuç olarak tekniğe bağlı bir şekilde kılıç sayısı artabiliyor. Benim vurgu yaptığım Hakuba gibi bir şeytan ruhuyla beraber savaşmasıydı ve 4. kılıcı onun çekmesiydi9 muydu? 6 değil mi? Hyouzou da 8 olsa gerek. Kavrama yeteneğine sahip olan uzuv farkıyla
Burda herhangi bir kıyaslama yada kimseye bi alıntı yapmadan sadece fikrimi ilettim. Bu fikre karşı olan sen olduğun için bu mevzu buraya geldi. Senin fikrin tutarsa sevinirim. Kimsenin düşüncesine saygısızlık etmeyizAnlaşmamız zor gerçekten , çünkü . Ben diyorum ki basitçe , güncele ve kesin bilgilere bakıp konuşmamız lazım . Kesin olmayan şeyler üzerinden teoriler üretmek yerine. Sen diyorsun ki böyle olmuş olabilir ise böyle bir şey de olabilir. Ben diyorum ki böyle bu yüzden böyle olabilir.
Edit: Senin fikrin böyleyse saygım var ancak, kendi fikrin ile benim belirttiğim fikri kıyaslıyorsan o zaman benimkinin tutma ihtimali daha çok diyorum sadece.
Valla beni çok bağlamıyor kaç kılıçla dövüştüğü ondan üzülen ya da sevinen tarafta olmayacağım.Düzeltme için teşekkürler Sonuç olarak tekniğe bağlı bir şekilde kılıç sayısı artabiliyor. Benim vurgu yaptığım Hakuba gibi bir şeytan ruhuyla beraber savaşmasıydı ve 4. kılıcı onun çekmesiydi
Umarım oda sizi üzmez beni üzer
Keske burda da 15 olaydı mesai sonuna az kalırdıHer zamanki gibi yarın işte? Niye soruyorsunuz bunu? Güncel olarak takip ettiğinize göre sorunun cevabını da biliyor olmanız gerekir? Ben anlamıyorum valla. Ayrıca Japonya'da saat şu an 15 civarında. Nasıl neredeyse Perşembe oluyor?
Niye ya sen Big News demezmiydin öyle bir şeyden haber çıkmaz mı diyorsunValla beni çok bağlamıyor kaç kılıçla dövüştüğü ondan üzülen ya da sevinen tarafta olmayacağım.
Biz anca 1.500.000.000 olunca haber yapıyoruz. Zoro falan dandik haber. Onu diğer gazeteler yapar anca.Niye ya sen Big News demezmiydin öyle bir şeyden haber çıkmaz mı diyorsun