Yapacak, kesin bilgi.Zoro da ateşli saldırılar yaparsa sanji luffy zoro üçününde ortak özelliği olaçak ateşli saldırı.
Konu Lütfü ise mantık aramıcaksın.Ben hala Sanji ile Luffynin ateşli saldırılarını anlamadım. Hadi sanji tamam dönerek bacağını yakıyor (Ki artık onuda yapmıyor bildiğin direk yanıyor bacak.) Luffyninki nasıl oluyor? Bir de ilkinde denizin içinde yapıyordu sanırım. Sürtünme ile falan alakalıdır ama denizin içinde nasıl yanıyor o ateş?
Denizde yanan ateş var ama konuyla ilgisi yok mdmfkd cevap belli: yürek ateşi.Ben hala Sanji ile Luffynin ateşli saldırılarını anlamadım. Hadi sanji tamam dönerek bacağını yakıyor (Ki artık onuda yapmıyor bildiğin direk yanıyor bacak.) Luffyninki nasıl oluyor? Bir de ilkinde denizin içinde yapıyordu sanırım. Sürtünme ile falan alakalıdır ama denizin içinde nasıl yanıyor o ateş?
Koka demir/ metal etkisi görüyor ve yüksek hızda ilerleyince sürtünme kuvvetinden yararlanarak alev alıyor. Belki denizin içinde de sürtünme kuvvetinden yararlanabiliyordur. Yada belki de @amaneden 'in dediği gibi Grejuva ateşidir ama çok alakasız olurdu muhtemelen ilk dediğim gibidir.Ben hala Sanji ile Luffynin ateşli saldırılarını anlamadım. Hadi sanji tamam dönerek bacağını yakıyor (Ki artık onuda yapmıyor bildiğin direk yanıyor bacak.) Luffyninki nasıl oluyor? Bir de ilkinde denizin içinde yapıyordu sanırım. Sürtünme ile falan alakalıdır ama denizin içinde nasıl yanıyor o ateş?
Evet mantıklı. Şimdi asıl soruya gelelim. Bu Luffy'nin aklına nasıl geldi?Koka demir/ metal etkisi görüyor ve yüksek hızda ilerleyince sürtünme kuvvetinden yararlanarak alev alıyor. Belki denizin içinde de sürtünme kuvvetinden yararlanabiliyordur. Yada belki de @amaneden 'in dediği gibi Grejuva ateşidir ama çok alakasız olurdu muhtemelen ilk dediğim gibidir.
O kadar mı belli ediyorum kendimi yaAyarın olmadığını biliyorum o yüzden uyardım
Zoro yapınca mantıklı mı olacak yani aa pardon o Zoro o yaparsa mantık aranmıyorduYapacak, kesin bilgi.
Konu Lütfü ise mantık aramıcaksın.
Hem de nasılO kadar mı belli ediyorum kendimi ya
Kırmıyım kimseyi diyorum ama illa zorluyorsunuz.Zoro yapınca mantıklı mı olacak yani aa pardon o Zoro o yaparsa mantık aranmıyordu