Akainu 793'te Gorosei'ye sizin üstünüzde olan kişilerden emir mi geldi diyordu. Kutsal Ejderler zirve değil mi acaba?Gorousei kutsal ejderler arasındaki en yüksek rütbeymiş.
Akainu 793'te Gorosei'ye sizin üstünüzde olan kişilerden emir mi geldi diyordu. Kutsal Ejderler zirve değil mi acaba?Gorousei kutsal ejderler arasındaki en yüksek rütbeymiş.
Hepsinin. Bir şey dediler mi yapıyorlar onların emrindeler.Cp0 Kutsal Ejderlerin emirlerine uyuyor. Kutsal Ejderler içinde en yüksekleri bu adamlarsa bu CP'0 lar kimin emrine uyuyor? Charloss gibi birinin emrine mi uyarsın yani.
Benim kulak 9-10 yıldır aralıksız çınladığı için başkalarının fikirlerini dahi duyabilir hale geldim. Sembolik anlatımdır diye düşünüyorum yine de.Gözlem hakisi mi kastın? Niye fikrimi çaldın : -P
Ben de romanda kaşınmıyor derken WB ile konuştuğunda kaşınıyor/sızlıyor demesini buna bağlamıştım. Romanın geçtiği dönemde tayfada uslu duruyorken. Sızlıyor dediğinde planlarını uyguluyordu Teach. Sırf şüphelendiği için ondan yara almıştır
Saçma teorilere yazıp tutarsa havamı atacaktım, unuttum yazmayı: (
Tutar bu. : o)
Neden illa güç olarak bakıyon.Sonuçta bi iş birliği yapalım muhabbeti var ve görünen geçmişte de yapmışlar.Hani başka bir şeyler için ittifak yaparken neden güç içinde yapamasınlar ? Ki ben zevkine ittifak kursunlar demiyorum zor durumda kalınca birbirlerine gayette muhtaç kalabilirler.Tamam da güç üzerine ittifak falan kurdukları yok. Luffy'nin kafasını sen mi alacaksın, ben mi alacağım üzerine bir şey bu. Bireysel olarak Luffy'nin kafasını almaya gücümüz yetmedi, gel beraber bunu indirelim gibi bir durum yok.
Gelelim gerçek anlamda yonko ittifakına. Ben iki sebepten hala olmaz diye düşünüyorum. Birincisi ne hükümet dediğin şeyi yapar ne de yonkolar birleşip hükümeti indirelim tarzı bir şey. Tabi Luffy'nin ya da devrimcilerin ideaları onları etkilmezse (!). İkincisi de ben hala ihtimal vermiyorum. Hükümet yonko avına çıksa bile hiç bir yonko diğerine gel beraber savunalım diye bir şey demez. Adamların ne kadar egoist oldukları ortada. Kendisini tüm dünyaya rezil etmiş birini bile- o kişi bir diğer yonkonun bölgesine gitmesine rağmen- onu öldürme, onu ben öldüreceğim, diyor. O yüzden hala gerçek anlamda güç ittifakına ihtimal vermiyorum.
Büyük haberler böyle çıkıyor demekki : o)Benim kulak 9-10 yıldır aralıksız çınladığı için başkalarının fikirlerini dahi duyabilir hale geldim. Sembolik anlatımdır diye düşünüyorum yine de.
Yerin kulağı olmaya devam!Büyük haberler böyle çıkıyor demekki : o)
OP'da böyle şeyler beklemiyoruz ama açıklamak için seri sonunu da bekliyor olabilir.
Shanks'de ilginç bir güç çıkacak ama ne bilmiyorum. Mümkün mertebe sallamakda fayda var : o)
Gorousei kutsal ejderler arasındaki en yüksek rütbeymiş.
Aka neden bu kutsalların sizi çiğnemesine izin verdiniz vari bir söz kullandı ki o zaman ? Onu çözemedim.Goroseinin kutsallardan daha üstte yer aldığına kesin gözle bakıyordum da bu Aka'nın sözü her zaman bi soru işareti oluşturmuştu.Kutsal Ejderlerin en yüksek rütbelileri onlarmış.
Aslında baktığımız zaman lucci orda bir savaşı önlüyor. Gidip orda charlossun elinden söküp alamazdı sonra leoyu durduruyor çünkü leo saldırırsa savaş çıkar. Bir kutsala sadece başka bir kutsal zarar verebilir bunu görmüş olduk.Cp0 Kutsal Ejderlerin emirlerine uyuyor. Kutsal Ejderler içinde en yüksekleri bu adamlarsa bu CP'0 lar kimin emrine uyuyor? Charloss gibi birinin emrine mi uyarsın yani.