Diğer bölümdeki taçlı karakterin kral-kraliçe olma ihtimali yok oldu sanırım.
Gorousei kutsal ejderler arasındaki en yüksek rütbeymiş.Türkçesi ne manaya geliyor şu son sponun ? Yaşlılar kutsal ejder mi yoksa onlardan daha mı üstteler ?
O zaman kendilerinin altındaki rütbede olanlar tarafından Dof olayında hakikaten madara olmuşlar. Ve hepsinin mal olmadığını öğrendik akıllı ejderlerde var.Gorousei kutsal ejderler arasındaki en yüksek rütbeymiş.
Tamam da güç üzerine ittifak falan kurdukları yok. Luffy'nin kafasını sen mi alacaksın, ben mi alacağım üzerine bir şey bu. Bireysel olarak Luffy'nin kafasını almaya gücümüz yetmedi, gel beraber bunu indirelim gibi bir durum yok.BM şimdi de yapmayı teklif ediyor.Yani hiçbir şekilde birbirlerine yanaşmazlar tezi çürüyor.BM'nin niyeti var.Kaldı ki iş birliği yapmaya çağırdığı adam Kaido.Yonkolar içinde en laftan anlamazı muhtemelen.Kadın eğer Kaido'yu ikna ederse daha aklı başında olan Shanks ve WB(yaşarken) iş birliğine her türlü ikna olmaz mıydı ? Ayrıca ben hükümet yonko avına çıkarsa neden iş birliği yapmasınlar durumundan bahsediyorum.Dediğim durum BM ve Kaido diyaloğundan daha ciddi bir şey ki böyle bir durumda her türlü ittifak kurarlar.
Kutsal Ejderlerin en yüksek rütbelileri onlarmış.Türkçesi ne manaya geliyor şu son sponun ? Yaşlılar kutsal ejder mi yoksa onlardan daha mı üstteler ?
Kendi kendini yalanlamaya devam ediyorsunKutsal Ejderlerin en yüksek rütbelileri onlarmış.
Metal koklayangillerdenKendi kendini yalanlamaya devam ediyorsun
Metal yorgunu musun nedir
Gözlem hakisi mi kastın? Niye fikrimi çaldın : -PBu Shanks yara aldığı kişilere dair görü alıyordur. Ne zaman BB ile alakalı bir şey olsa yaranın kaşınmasından bahsediyor. Ace'in romanında "Ne yaptığını bilmiyorum. Bu yara izi bugünlerde kaşınmıyor." diyor. Adamın bir şey yapmasına bağlı kardeş?