Zamanında "D."leri tokat manyağı edenler tabii ki de güçlü olacak.Son spoiler iyi oldu. Biraz da güçlü KE görelim hepsi sümüklü olmasın bir zahmet.
Zamanında "D."leri tokat manyağı edenler tabii ki de güçlü olacak.Son spoiler iyi oldu. Biraz da güçlü KE görelim hepsi sümüklü olmasın bir zahmet.
Tamam işte benim dediğimde aynı şeye geliyor.Bir yonko tek başına hükümetle başedemiceğinden diğer yonkolarla ittifak kurabilir.Kaido-BM ittifak kuruyor demedim bu arada.Spoya göre görünen geçmişte iş birliği yaptıkları.Bu yüzden iş birliğine gerektiği zaman yatkın kişiler diyorum.Normal şartlarda ittifak niye kurulur? Bir şeye gücün yetmez ve sana katkı yapacak birisiyle gücünü birleştirip hedeflediğini alırsın. Bu askeri, siyasi vb konularda olur. Misal seçimlerde koalisyon kurarsın falan. Ama Bm-Kaido durumunda(Luffy olayı) ittifaktan söz edemeyiz bence. Bm, oraya geldiğinde benim için Luffy'yi öldür, deseydi tamam derdim ama şu anlık gördüğüm öyle bir durum da yok.
Birinci ihtimali Oda bize vermez. O olay belki seri sonunda hükümetin Luffy ve müttefiklerine yapacağı bir şey bence. O yüzden seri sonuna kadar iki tarafta birbirine saldırmaz. Bu da benim düşündüğüm ihtimal. Dediğin ihtimal gerçekleşse bile bu adamlar kendi ölümleri pahasına bir başka yonkodan yardım almazlar bence.
Ve ayrıcaMjosgard gibi bir karaktersiz ne olmuş da olmuş?Shanks Luffy'e yardım ettirecek. Denizcilerl Wano'da ve Kaido'ya karşı Luffy'den taraf olacaklar.
Bu nasıl olacak demeye gerek yok. Bir iki cümle ile Sengoku'yu biat ettiren adam üç dört cümle ile Gorosei'yi ikna eder. Zaten denizciler iki Yonkou'nun anlaşmalı hareketinden rahatsız.
Onlar kadar kötü olmayan bir korsana geçici yüzeysel bir yardım problem olmayacaktır.
Balık adam adasına giden Mjosgard'ın soyadı SAINT değil miydi? Bu yüzden Charloss'un babası veya akrabası olabilir diye düşünmüştüm. Donquixote nereden çıktı : S
Lucci'nin sözleri de doğru çıkacak. Dünyayı bugünki haline getiren Dünya Hükümeti, 20 Krallık çıkacak. Yaratmaktan kasıt bu : o)