Teach kesecek kestanemi diye goroseiden korunma talep ediyor ahahhaTeach beni dövdü ühühü diyecek Büyük ihtimalle dediğin gibi olacak ama maksat eğlenmek. Shanks'e ölüm
Teach kesecek kestanemi diye goroseiden korunma talep ediyor ahahhaTeach beni dövdü ühühü diyecek Büyük ihtimalle dediğin gibi olacak ama maksat eğlenmek. Shanks'e ölüm
Olm bak yazma şöyle her gördüğümde gülüyorum.Teach kesecek kestanemi diye goroseiden korunma talep ediyor ahahha
1 haftalık şov sunacağım size.Akşama caps falan bile yapacaģım.Bu fırsat bir daha gelmez ahahhaOlm bak yazma şöyle her gördüğümde gülüyorum.
Bu adam konuşmaya gidiyor,dövüşmeye değil saklanarak gitmesi normal değilmi,senin de dediğin gibi marineford da atarını yaptı,daha ne konuşacağı belli değil,teach çıkarsa yeniden benim içinde hayal kırıklığı olur ama olmazsa sıkıntı yok böyle gitmesindeShanks bir korsan. Hükümete karşı bir oluşum kurmuş. Gizlenmiş saklanmış köşe bucak kaçar gibi Gorousei'in yanına gelmiş. O halleri nedir öyle rezillik. Bu adam değil miydi Marineford'da var mı bana yan bakan diye herkese racon kesen, şimdi ezilmiş büzülmüş, çarşaflar içerisinde saklanmış hükümet ile bir korsan hakkında konuşacakmış.
Karasakal diyenler falan olmuş, net söylüyorum Shanks Beyazsakal'dan sonra Gorousei'e de Karasakal hakkında ağlamaya başlarsa gözümden düşer. Mihawk'tan farkı kalmaz.
Yalnız ihtiyarlardaki özgüveni ve gevşekliği gördün değil mi? Hükümetin hain Roci'si de Şenks'miş meğersek.1 haftalık şov sunacağım size.Akşama caps falan bile yapacaģım.Bu fırsat bir daha gelmez ahahha
"Beyler yonkou diye bozuntuya vermeyin. Herkes bir şeyle ilgileniyormuş gibi yapsın takmıyoruz korkmuyoruz sansın."Yalnız ihtiyarlardaki özgüveni ve gevşekliği gördün değil mi? Hükümetin hain Roci'si de Şenks'miş meğersek.
Yıllarca şenks kötü yonkouluk yalan dedim inanmadınız.Yalnız ihtiyarlardaki özgüveni ve gevşekliği gördün değil mi? Hükümetin hain Roci'si de Şenks'miş meğersek.