Hakaret mi bu? Luffy dahil kimseye eyvallahı olmayan Chichi'yi kıçını kutsal ejderlere dayamış Lucci ile kıyaslamayalım lütfen.Lucci mi? Bu reis mi?
Hakaret mi bu? Luffy dahil kimseye eyvallahı olmayan Chichi'yi kıçını kutsal ejderlere dayamış Lucci ile kıyaslamayalım lütfen.Lucci mi? Bu reis mi?
+Chichi Reis'in kaçtığını da görmedikHakaret mi bu? Luffy dahil kimseye eyvallahı olmayan Chichi'yi kıçını kutsal ejderlere dayamış Lucci ile kıyaslamayalım lütfen.
Köpek möpek adam HOT kardeşim sshsjshkdkdBest köpek tr pardon op
Bütün shibukai fanlarından özür diliyorum seride ne köpekler varmış beee. Shibukailer hava civa kalır.
+Chichi Reis'in kaçtığını da görmedik
Utandım. Niye kızıyorsunuz. Affet chicici reis. :/Hakaret mi bu? Luffy dahil kimseye eyvallahı olmayan Chichi'yi kıçını kutsal ejderlere dayamış Lucci ile kıyaslamayalım lütfen.
Chouchou (Orijinali Shushu)Hakaret mi bu? Luffy dahil kimseye eyvallahı olmayan Chichi'yi kıçını kutsal ejderlere dayamış Lucci ile kıyaslamayalım lütfen.
Ohooo buralar libido koktuKöpek möpek adam HOT kardeşim sshsjshkdkd
Bu reis net oğlu net!Lucci mi? Bu reis mi?
Köpeklikte de seviyeler varmış bunu öğrendik sadece.Mihawka hükümet köpeği diyen hadsiz şedö oluşumunun sesi soluğu bu bölümle kesilmiştir artık.
Hükümet köpekliği bizim işimiz.
-Kiremit tozu şenks
Kabul etmiyorum. Shanks en sinsi köpek çıkacak.Bütün shibukai fanlarından özür diliyorum seride ne köpekler varmış beee. Shibukailer hava civa kalır.