HahahahaBu yüzden.
HahahahaBu yüzden.
Bilmiyorum, paylaşırsan sevinirim.ROCKS konusunda bir anagram dolanıyor etrafta haberin var mı ?
Tüm güçlerini görmedik henüz ama bana da çok güçlü gelmediler. Doğrudan hükümete saldırı yapmakdan çok bir amaçları olmalı diye düşünüyorum. paçayı kurtaracak küçük savaşlara girebilirler bence
Tayfanın düşmanı olacaklarını düşündüğüm için pek sanmıyorum. Ray'e ihanet ettilerse olabilir amaRocks’un tekrar güçlenip bir araya gelmesinde Rayliegh’in bir parmağı olabilir mi? Acaba o ve Shakky son savaşta Luffy e bu şekilde destek olmak istemiş olabilir mi?
Sonuçta Shakky bizim çocukları sevdi ve muhtemel bir karşılaşmada köstek değil destek olacaklarını düşünüyorum.
Oda hakkaten Hükümete güç gösteri yaptırırken Karşı tarafıda boş bırakmıyor bence
Shakky ve ray iki eski dost gibi. Bence pek olası görünmüyor benimki bi tahmin sadece yahuTayfanın düşmanı olacaklarını düşündüğüm için pek sanmıyorum. Ray'e ihanet ettilerse olabilir ama
Ben genelde en son sayfaları okuyabiliyorum. Geçenlerde biri hepsini okudum demişti yohhhhh daha neler demiştim167 sayfa yorum okudum artık yeni bölüm istiyorum yeter
Yani güncel takip edersen konuyu ister istemez hepsini okumuş oluyorsun, oturup çok zaman ayıramam tek tek okumaya zatenBen genelde en son sayfaları okuyabiliyorum. Geçenlerde biri hepsini okudum demişti yohhhhh daha neler demiştim
Benimki de tahmin.Shakky ve ray iki eski dost gibi. Bence pek olası görünmüyor benimki bi tahmin sadece yahu