Shakky de Rocks üyesi çıkmış hadi yine iyisin.Daha doğrusu forum direk öyle ilan etti.Zehahahahaha, güzelmiş
Shakky de Rocks üyesi çıkmış hadi yine iyisin.Daha doğrusu forum direk öyle ilan etti.Zehahahahaha, güzelmiş
Ben bu rocks grubunu ezilmiş bir halk diye düşünüyorum. Kayada yaşadıkları yerin adı olabilir. Direniş örgütü gibi, amazon gibi olabilir. Sen ne düşünüyorsun?Shakky de Rocks üyesi çıkmış hadi yine iyisin.Daha doğrusu forum direk öyle ilan etti.
Çok düşünmedim herşey olabilir ama liderlerinin Pica'nın meyveyi yediğini söylüyordum o dikkatimi çekti.Garp dağ parçalamayı öyle öğrenmiştir.Baktı ki iyi stres atıyor sonra devam etmiştir.Ben bu rocks grubunu ezilmiş bir halk diye düşünüyorum. Kayada yaşadıkları yerin adı olabilir. Direniş örgütü gibi, amazon gibi olabilir. Sen ne düşünüyorsun?
bence şuan senin dediğini yanıltacak olaylar olacak. devrimciler büyük şeyler yapmaya başlayacak.4 komutanı toplamak ve dünya hükümetine sızmak ve sabonun söylediklerine bakarak başladı diyebilirim.Shanks'ın bile bir bam teli var ama bu devrimcilerde hiç iş yok. Lider nasılsa ekibide öyledir.
Bu grubu Garp Şişirmiş olmasın. Sonra dağıttım diye yalandan şöhret olmuştur. Roger şansa kral oldu diyen adam da şansa kahraman olmuş olabilir.Çok düşünmedim herşey olabilir ama liderlerinin Pica'nın meyveyi yediğini söylüyordum o dikkatimi çekti.Garp dağ parçalamayı öyle öğrenmiştir.Baktı ki iyi stres atıyor sonra devam etmiştir.
Devrimciler gözüme çok güçlü gelmedi. Komutanlarında yonkou komutan gücünü hissetmedim. Sen hissettin mi?bence şuan senin dediğini yanıltacak olaylar olacak. devrimciler büyük şeyler yapmaya başlayacak.4 komutanı toplamak ve dünya hükümetine sızmak ve sabonun söylediklerine bakarak başladı diyebilirim.
Olabilir tabii Garp'tan bahsediyoruz kendi şansını yok sayıp Roger'a şanslı diyor olabilir.Monkey sülalesinden birinin aşırı ballı olmaması da pek mümkün değil gibi zaten. :/Bu grubu Garp Şişirmiş olmasın. Sonra dağıttım diye yalandan şöhret olmuştur. Roger şansa kral oldu diyen adam da şansa kahraman olmuş olabilir.
Devrimciler gözüme çok güçlü gelmedi. Komutanlarında yonkou komutan gücünü hissetmedim. Sen hissettin mi?
Ben o kadar erdemli değilim valla. O artık arş olmuş. Nirvana.Söyleminle eylemin örtüşmüyor
İnsan üstüdür işte.Erdem falan değildir, robotik bir davranıştır. Onun insanlığı yoktur, duyguları yoktur. Duygusuz insan en kötüsü, tabi bence. Kin gitmek demek, canice bir şeyler yapmak demek değil. İçinden kızarsın.
Şenks fanları savunmaktan bitap düştü köpeği5. imparator bölümü 2 haftada bu kadar yorumlanmadı lan hey yavrum hey.