Bu da spoilerin spoileri mi?Bu spoilerda garp kongu arayacakmış.
Bu da spoilerin spoileri mi?Bu spoilerda garp kongu arayacakmış.
Aynen onun gibi bir şeyBu da spoilerin spoileri mi?
Dragon'u aramasın daBu spoilerda garp kongu arayacakmış.
Hahah güzel olur da oğlu zaten ordaDragon'u aramadın da
Arayıp "Plan nasıl gidiyor evlat" falan demesin dedim yani : o)Hahah güzel olur da oğlu zaten orda
Acaba garp oğlunu görcek mi biraz zor görünüyor ama umarım görür tepkisini çok merak ediyorum.
Hımm.. Karları eritir mi bilmem ama hafif terletiyor : o)Fujitora: Bu mevsimde ve yükseklikte havanın bu kadar sıcak olması garip değil mi Ryo-kun?
Ryokugyu: Ben de açlık başıma vurdu zannediyordum. Rahahaha!
Fujitora: Üstelik hava akımı bu kadar serin eserken. İlginç...
Diğer hareketlerde, ejder tepiği, ejder kuyruğu, ejder ateşi falan herhaldeEjder pençesi > Yumruk bence. Serideki en iyi skill set bence ejder hareketleri.
Luffy oraya vardiginda ada hasirsapkalarin coktan himayedine girmis olacak.Zoro reyis adanin anahtarini luffye verir ve flashback geliro degılde zoro zoro zoro diyoruz wanoyu bı gosterıyorlar bızım zoronun tek kolu kopmus paket modda hapishanede yatıyor luffy dıye sayıklıyor obaaaaaaaa
Arkadaşın attıgı videoda önce bi rüzgar geliyor ivankovu ustune sonra dragon arkadaşın dedıgı gıbı suzulerek ınıyor aynı skılde luffy'i kurtarırken yıldırım ınmesı sabonun ulkesınde atesın arasından ruzgar ıle yol acması oda resmen gosterıyor bence tamamen hava ıle alaklı bır meyve cıkıcak dragon. Zaten ejderhalar tarihde hava ıle cok anılır hava olaylarını degıstırdıklerı vs tarzında hava ıle baglantılı gecer mıtolojide ama sanmıyorum kı havanın gucuyle akainuyu yada kizaruyu alabılsın o yüzden haki bekleriyorum üst düzey tabi d. iradesi de şart anca amirallere kafa tutsun ama dünyanın en çok aranan insanı vs vs haberlere de inanıp çok çok güçlü beklmeyiniz bkz . Kid luffyden lawdan daha cok odulu vardı aranıyordu ama sadece katliamlar yaptıgı ıcın luffyden veya lawdan guclu oldugundan degıl . Dragon fıs cıkıcagını sanmıyorum ama cok cok abartılı bır gucte cıkmak dıye dusunuyorum oyle wouwwwwww dıyecegımız tarzda bence
Senin gözleri dumanın bürümüş, ağzını kapatta Oda'nın sevgili karakteri Zoro'yu parlatmak için sakladığı Mihawk'ın rolüne odaklan. Amiraller dolu işte, mecbur Şiçi yollayacak. Wano adasına en uygun Şiçi de Mihawk. Hem Wano da göremezsek, nerede görebiliriz ki başka?Mihawk büyük olaylarda oynamayı sevmez. Figuranlık seviyor o