Bu arada siluetteki karakterin boyu görünenin yarısı kadar olabilir. Eli boyuna göre çok aşağıda olmasıyla birlikte bilekle vücudun arası epey kısa.
Bandana gibi mi?Bir şapka antik silah çıkmamıştı onu da antik silah yaparız olur biter
Belki de giyene bal sağlıyordur
Ben de bundan korkuyorum. : (Oda zaten mevzuyu yarıda keser, sırrı sonraya kalır şapkaların.
Sahibi o mu bu mu Joy Boy mu kısa vadede öğrenirsek şaşırırım ben.
İşin özü şapkalar boy boy, yıllarca sürer bu goygoy.
Şapka üzerinden çok garip şeyler söylenir de şimdi o yola girmeyelim.Bir şapka antik silah çıkmamıştı onu da antik silah yaparız olur biter
Belki de giyene bal sağlıyordur
O zaman gör o şapka kimlere kimlere takılıp çıkartılacak.Ben de bundan korkuyorum. : (
Neden olmasın, Bandana da Reis'e güç sağlıyor sonuçtaBandana gibi mi?
Ağzına aldığında bal mı kazanıyor yaniŞapka üzerinden çok garip şeyler söylenir de şimdi o yola girmeyelim.
Şapka olunca kılıç masrafın olmuyormuş. 3-4 kılıçla uğraşmıyorsun kabzasını ağzına burnuna koyup.
O zaman gör o şapka kimlere kimlere takılıp çıkartılacak.
Yani Bandana + Kılıçtan gelen lanetin şansı ile iyi yürüdü reisNeden olmasın, Bandana da Reis'e güç sağlıyor sonuçta
Ağzına aldığında bal mı kazanıyor yani
Gereksiz yorumlar, burada altyapısı sağlam bir şeyden bahsediyorum, tüm bu tesadüflerin aynı arcta üst üste gelmesinin açıklamasını yapıyorum gördüğüm, muameleye bak
Tüm aksesuarlar aynı şeyi verecek diye bir şey yok, bizinkine güç geliyeahhhhYani Bandana + Kılıçtan gelen lanetin şansı ile iyi yürüdü reis
Virgülü yanlış yere koymanı geçeyim.Gereksiz yorumlar, burada altyapısı sağlam bir şeyden bahsediyorum, tüm bu tesadüflerin aynı arcta üst üste gelmesinin açıklamasını yapıyorum gördüğüm, muameleye bak
Sen güç dersin ben şans derimTüm aksesuarlar aynı şeyi verecek diye bir şey yok, bizinkine güç geliyeahhhh