Dof u devrimci yapalım en temizi.
Daha kareyi bile net görmüş sayılmayız, gerisini sen düşün!Oda bu yüzden bu kadar başarılı ve iyi.
Adam tek kareyle yüzlerce teoriye neden oldu yine ve kimsenin önceden tahmin edemeyeceği olaylar gerçekleştiriyor ve bunu binlerce teorinin arasında yapmak çok zor bir iş.
Kutsallar öldürülemez gibi bi kural vardır belki.Hazır bu bilgiyi biliyorken ID'de fişini çeksinler Dof malının. One Piece evreni büyük bir pislikten kurtulur.
Bilmiyorum olabilir. Ama zaten mahkumların çoğunu öldürmüyorlar saçma bir şekilde. Anca hapise atıyorlar. Sallandıracksın bunlarıDaha kareyi bile net görmüş sayılmayız, gerisini sen düşün!
Kutsallar öldürülemez gibi bi kural vardır belki.
Tüm Croco ve Dof yapılarını komple idam etmeleri lazım, net. Bon Kurei, Senior Pink dahil (bunlara sempati duyan var diye andım). Sanırsın sıradan suçlu bunlar, bi madalya vermedikleri kaldı.Bilmiyorum olabilir. Ama zaten mahkumların çoğunu öldürmüyorlar saçma bir şekilde. Anca hapise atıyorlar. Sallandıracksın bunları
Gözlüğü çıksın sadece, yeter bence.Doflamingo ile aram kötüdür ama şu muhabbetten sonra adamın oradan çıkmasını isterim. Harcanıyor adam orada.
+1+1+1+1+1+1+1+1Hazır bu bilgiyi biliyorken ID'de fişini çeksinler Dof malının. One Piece evreni büyük bir pislikten kurtulur.
Garp kesin sorun yaşar o nesil kendini bilmezleri sevmiyorGarp veya fuji charloss ile sorun yaşayabilir,buraya yazayımda dursun