Gözlem hakisi kullanıp hareketlerimi önceden tahmin etmene ve benden önce mesaj atmana sana yakıştıramadım .Tam tersi. Sen mi beni takip ediyorsun yoksa? İlk ben attım
Gözlem hakisi kullanıp hareketlerimi önceden tahmin etmene ve benden önce mesaj atmana sana yakıştıramadım .Tam tersi. Sen mi beni takip ediyorsun yoksa? İlk ben attım
Arkadan da Dragon geliyormuş. Konuşuyorlarmış falan, yıllar oldu seni göreli falan diye. Çok mu klişe oldu lan?Teori: Bence posterleri taşıyan luffy'nin annesi, oğluna ait posterleri ve onun simgesi şapkayı kimsenin bakmayacağı hazine odasına saklamıştır. Odanın her yeri buz başka bir sebepten böyle tutuyorlardır ve Boyutu'da müzelerde kullanılan camdandır.
Belki de hükümet kurulunca onlara karşı savaşan ilk D.'nin şapkası o.Devrimciler, Hapishaneyi basıp mahkumları mı kaçıracaklar acaba?
Doflamingo devrimci falan mı olacak?
İlk D.'nin şapkası o şapka.
o adama pistol yetmedi king kong gun istiyorCharloss samaaaa
Katakuri gibi bir reisi görünce hakimde bir gelişme oldu. İster istemez çalışıyor maalesef. En iyisi hakiyi belli bir süre kapalı tutayımGözlem hakisi kullanıp hareketlerimi önceden tahmin etmene ve benden önce mesaj atmana sana yakıştıramadım .
İlk D Adem. Dof da bence bilgisi ile özgürlüğünün takasını yapar.Devrimciler, Hapishaneyi basıp mahkumları mı kaçıracaklar acaba?
Doflamingo devrimci falan mı olacak?
İlk D.'nin şapkası o şapka.
Mariejois'te.o şapka impel down damı eğer öyleyse şapkanın meyve yemiş olma ihtimali var bu şapkalardan çok enteresan olaylar çıkacak