Şunu mu demek istediniz: MariejoisMarijous orası.
Şunu mu demek istediniz: MariejoisMarijous orası.
Bana da taç gibi geldi.Yorumlara fazla bakamadım da odaya giren kişinin kafasındaki şey taç değil mi ya? Baya uzun bir taç gibi.
Şimdi tekrar baktım da fazla dikkat etmemişim aynen baya bir büyükmüş, dev bir D.'nin olmasından mı söz ediyoruz yoksa bu şapka illa D ile bağlantılı olmak zorunda mı da biz böyle bağlantılar kurma gereği duyuyoruz onu da anlamadım neyse kutsal mallar sakladığına göre vardır bir şey diyoruz ama sadece bir sembol de olabilir, birinin takmış olması gerekir mi ki belki daha derin bir anlamı da olabilir.Şapka bayağı büyük Posterleri tutan adamın nerdeyse yarısı kadar. Roger'de öyle büyük bir kafa yok bir deve ait gibi.
Taçtır da bana biraz da uzun bir buz sarkıtı gibi geldi. Malum oda biraz soğuk görünüyordu.Yorumlara fazla bakamadım da odaya giren kişinin kafasındaki şey taç değil mi ya? Baya uzun bir taç gibi.
Bana soğuk demişsin? Soğuk espri yapma keyf.Taçtır da bana biraz da uzun bir buz sarkıtı gibi geldi. Malum oda biraz soğuk görünüyordu.
Hahaha hiç güleceğim yoktu ya Doğru. ''O'' harfini küçültürsem belki fark etmez demiştim ama gözünden hiçbir şey kaçmıyor valla.Bana soğuk demişsin? Soğuk espri yapma keyf.