Etkileşim çok sönük kalmış müttefikler arası, süründürdün be mangaka bizi. Hikaye çok acayip yerlere sürükleniyor. Dof'u harcarlar mı acep? Bir de Charloss gelmiş yine tipine sövdüğüm.
Vay.
Vay vay.
Vay.
Vay vay.
Bu da bağlar sen merak etme. (Bir de görmezden gelmek...)Laf yememek için kendinden üçüncü şahıs olarak bahsetmek... Paranoyanın da bu kadarı . Ya seriye çok daha iyi bağlanacak ya da ''o kadar bulmaca var ama ben daha bir tanesiyle alakalı fikir bile yürütemedim'' diyerek isyan edecek
Vay. Vay. Vay.Etkileşim çok sönük kalmış müttefikler arası, süründürdün be mangaka bizi. Hikaye çok acayip yerlere sürükleniyor. Dof'u harcarlar mı acep? Bir de Charloss gelmiş yine tipine sövdüğüm.
Vay.
Vay vay.
Bu sefer Dede atabilir yumruğu yada Sabo.Incoming punch alert.
Masaka?!Karasakal!
Ya da Dragon!Bu sefer Dede atabilir yumruğu yada Sabo.
Tian kim la ? Bir sor bakalım okudun mu diye.İşte D.lerden biri delirip diğer tüm D.leri katletmiştir, bu malları yerleştirmiştir sonra Marijoaya. Kalan D.lerden 3-5 tanesi kaçmıştır falan. Tian misali dedik ya la!
Tabii ki.
Şapka, posterler ve onları tutan kişi hakkındaki tahminlerin ne? Hep gırgıra vurup aradan sıyrılma artıkBu da bağlar sen merak etme. (Bir de görmezden gelmek...)
Vakti zamanında şöyle bir şey yazmıştım saçma spoiler konusunaSon düşman hasır şapkadır. Kimliğini gizleyip şimdilik Luffy'nin kafasında yaşamaktadır. Vakti geldiğinde şapka formundan çıkıp Luffy'le kapışacaktır. Son
Ben söyledim söyleyeceklerimi! Dön bak.Şapka, posterler ve onları tutan kişi hakkındaki tahminlerin ne? Hep gırgıra vurup aradan sıyrılma artık