Canını sıkmışlar o da tüm D.leri katletmiş midir yani Tian misali?Demek Antik Krallık D falan değilmiş, Antik krallığı yıkan, Dünyaya bu düzeni getiren grubun lideri olan gevşek D'lerden miş
TabiHadi ya?
Bir de tabi diyor.Canını sıkmışlar o da tüm D.leri katletmiş midir yani Tian misali?
Tabi
Dragon da olabilir. Artık D.'ler ile ilgili bir şeyler konuşulacaktır. ''Bakın iki tane D'nin bize yaptıklarını görün. Kehanet yaklaşıyor. Acilen önlem almamız lazım'' ın argümanını desteklemek içim iki poster götürüyordur
D'lerin katledildiği nerede geçti tam hatırlayamadımCanını sıkmışlar o da tüm D.leri katletmiş midir yani Tian misali?
Tabi
Klasik Oda. Birçok kişi seriye daha sıkı bağlanmış olarak çıkacak sanki bu arkın ardından.Dragon da olabilir. Artık D.'ler ile ilgili bir şeyler konuşulacaktır. ''Bakın iki tane D'nin bize yaptıklarını görün. Kehanet yaklaşıyor. Acilen önlem almamız lazım'' ın argümanını desteklemek içim iki poster götürüyordur
O kişi de çok merak uyandırıcı. Luffy'nin annesi mi acaba derdim ama genel görünüşüne bakılırsa olmaz gibi. Oda'nın bu ark yapacağı iş: Her şeyden biraz gösterip hiçbir şeyi tam olarak göstermemek olacak
İşte D.lerden biri delirip diğer tüm D.leri katletmiştir, bu malları yerleştirmiştir sonra Marijoaya. Kalan D.lerden 3-5 tanesi kaçmıştır falan. Tian misali dedik ya la!D'lerin katledildiği nerede geçti tam hatırlayamadım
Kutsallar ile D'ler arasındaki mücadeleden mi bahsediyorsun ?
Tabii ki.Bir de tabi diyor.
Laf yememek için kendinden üçüncü şahıs olarak bahsetmek... Paranoyanın da bu kadarı . Ya seriye çok daha iyi bağlanacak ya da ''o kadar bulmaca var ama ben daha bir tanesiyle alakalı fikir bile yürütemedim'' diyerek isyan edecekKlasik Oda. Birçok kişi seriye daha sıkı bağlanmış olarak çıkacak sanki bu arkın ardından.