Spoilerda "he" diye hitap etmişler de ondan dedim.Niye olamasın, gayette olabilir
Spoilerda "he" diye hitap etmişler de ondan dedim.Niye olamasın, gayette olabilir
Nereden çıktı bu yahu? Garp koramiral olarak istediklerini zaten yapabildiğini söyleyerek reddediyor amiraliiği. Üstelik Zephyr de meyvesiz bir amiraldi.Meyvesiz amiral olmaz. Hatta Garp meyvesi olmadığı ve yemek istemediği için amirallik teklifini geri çeviriyor. Ama illa denizciler meyve verecek diye de bir durum yok. Öncedende meyve yemiş olabilir.
PX'lere diğer amirallerin saldırılarını da eklemiştir belki. Düşününce imkansız gibi gelse de. Vegapunk bu belli mi olur : o)Vegapunk PX projesini son seviyeye getirdi yalım.3 amiral ada ada gezip shic avına çıksa keşke
Filoyu Kral sağladıysa gitti 5 bin adam. Yüzünde çok üzgün ifade var sanki.Luffy'nin filosuna katıldıktan sonra kendi ülkesindeki görevinden istifa etti. Şimdi de toparlanıyor.
Luffy yumruğu gömdü ?Dostum saçmalama oğlun babaya el kaldırması hoşuna mı gidecek. Her ne kadar kurgu dahi olsa. böyle bişey olsa op yi hayatımdan silerim.
Sakin ol sakin. İhtiyacımız kalmadı demişler. Demek mi muhtaçlık meselesi de var.Alemin derdi Shicbukai olmuş, demek ki dur lan ne yapıyorum ben
Spoilerden bakılınca gereksiz bir bölüm olmuş gibi