Hee o mu. Anladım@Monkey D. Dragon diğer bir değişle Fikir.D. Adamı
Hee o mu. Anladım@Monkey D. Dragon diğer bir değişle Fikir.D. Adamı
Lucci'yi ne çabuk unuttunSeride uzun açlı erkek var mı ? Pek aklıma gelmedi genelde okamalarda oluyor. Lezbiyen açığımız var seride bence lezbiyen.
Benzetme işte ikisi de ebleh tipler güçlü ama sıkıntılı biraz kişilikleri budalalar azıcık.Kizaru Bigmam mı ?
Akainu ne zeki ne de kurnaz bir adam benim gördüğüm kadarıyla. Kizaru'nun da ebleh olduğunu düşünmüyorum. Diğer yandan Fuji ve Shanks'a ılımlıdan ziyade idealist diyebiliriz belki. Ryokugyu konusunda ise dereyi görmeden paçayı sıvamayalım diyorum. Ooooooooooooooh. Bir güzel sataştım.Ryokugy = Kaido ( sorunlu )
Fujitora= Shanks ( Ilımlı)
Kizaru= Bigmom ( Ebleh)
Sakazuki= Teach ( Kurnaz )
Kuzan da Beyazsakal'mı oluyor?Ryokugy = Kaido ( sorunlu )
Fujitora= Shanks ( Ilımlı)
Kizaru= Bigmom ( Ebleh)
Sakazuki= Teach ( Kurnaz )
Seride uzun açlı erkek var mı ? Pek aklıma gelmedi genelde okamalarda oluyor. Lezbiyen açığımız var seride bence lezbiyen.
+ Cavendish, Jyabura Koramirallerden var OnigumuLucci'yi ne çabuk unuttun
Akainu ne zeki ne de kurnaz bir adam benim gördüğüm kadarıyla. Kizaru'nun da ebleh olduğunu düşünmüyorum. Diğer yandan Fuji ve Shanks'a ılımlıdan ziyade idealist diyebiliriz belki. Ryokugyu konusunda ise dereyi görmeden paçayı sıvamayalım diyorum. Ooooooooooooooh. Bir güzel sataştım.
O tip nedir yav.Üzdün.
E. Oda bir röportajında açıkladı diye hatırlıyorum. Kong Garp'a meyve yedirmeyi önerip amirallik teklif etmiş ama garp koramiralken istediğim her şeye sahibim meyve yememde gerekmiyor diyerek red etmiş. Böyle oluncada Garp yerine Sengoku geçmiş.Meyve verildi de yemedi diye bilgi varmı,soruyorum yanlış anlama,varsa bilmiyorum çünkü,bana kalırsa meyve yemeden de Garp amiral olurdu ve sırf meyve yememek için çevirmiyor o teklifi
Aynen onlarda vardı  Lucci'yi unutamadığım için aklıma hep o geliyor+ Cavendish, Jyabura Koramirallerden var Onigumu
Başka da vardır muhtemelen.