Böyle olsun, hepsi kadın olsun.Saçma harbiden saçma . Cinsiyetçilik yapmıyorum ama böyle çocuksu seride ağırlığı olan nadir bir mevkiyi saçma bir hale getirmenin anlamı yok . Bu adamlar bir uyum İçindeydi bi o kalmıştı içine etmediği .
Ryo'nun kadın çıkması benim için diğer amiralleri gömmek gibi bir şey olur.Daha serinin başında Kuina Zoro'ya diyordu şimdi olmasa bile erkek olduğun için illaki beni geçeceksin diye.Yani o evrende de bi yaratılışta erkeklerin fiziksel olarak daha güçlü olduğu,savaşa daha uygun olduğu söylenebilir.O yüzden bu kadar güçlü bir kadın(ki amiral seviyesi) diğer amiralleri gömmek olur gibi geliyor.Niye la? Derdiniz ne?
Ne alakası var yahu? Kabul etsen de etmesen de olmuşsun cinsiyetçi zaten.Ryo'nun kadın çıkması benim için diğer amiralleri gömmek gibi bir şey olur.Daha serinin başında Kuina Zoro'ya diyordu şimdi olmasa bile erkek olduğun için illaki beni geçeceksin diye.Yani o evrende de bi yaratılışta erkeklerin fiziksel olarak daha güçlü olduğu,savaşa daha uygun olduğu söylenebilir.O yüzden bu kadar güçlü bir kadın(ki amiral seviyesi) diğer amiralleri gömmek olur gibi geliyor.
Ha bunları yazıyorum diye hemen cinsiyetçi ilan edilmeyeyim.Sadece erkekleri savaş ortamına daha uygun buluyorum ve dediğim gibi bu kadar güçlü bir kadın diğer güçlü erkekleri gömmek olur bence.Bi BM'yi kabul ettim ona da zaten kadın demeye bin şahit.
Yav ben erkeklerin kadınlardan üstün olduğunu mu savunuyorum ? Hayır.Tamamen savaşa uygun bulmuyorum o kadar.En basitinden 2 tane ufc dövüşçüsü düşün.Biri kadın biri erkek.Hangisi alır ? Kilo,kas,kuvvet olarak erkeğin kadından bir farkı vardır.Ha illaki istisnalar vardır da mangada hoşuma gitmez o kadar.Ne alakası var yahu? Kabul etsen de etmesen de olmuşsun cinsiyetçi zaten.