Öyle bir şey olursa fazla adaletsiz olmaz mı kimse deviremez dünya hükümetiniDemekki vegapunk amirallere yakin seviyede bir şey icat etti.
Öyle bir şey olursa fazla adaletsiz olmaz mı kimse deviremez dünya hükümetiniDemekki vegapunk amirallere yakin seviyede bir şey icat etti.
Vegapunkın tamamladığı müthiş şey neymiş oda-sanYok valla ne okuduysan o.
Tırnak içine almak aklımdan geçmişti. :/Türkgilizce yazınca iki saat “her demiş” ne demek dedim
Sen de her şeyi bana soruyorsun yav.Vegapunkın tamamladığı müthiş şey neymiş oda-san
Aslında savaş lordları güzel konsept de bunları MF'de topladı neredeyse hiç savaştırmadı ciddi rakiplerle, her birine WG'ye aşırı zararlı işler yaptırdı. Şimdi artık Shichibukailere ihtiyacımız yok dendiğinden ciddiye alamıyorum. Gördüğümüz tek yararlı shichibukai icraatı Mihawk'ın Don Krieg'in filosusunu yok etmesi herhaldeSırf luffyye yenilsinler diye var.
Sırf Luffy’i belirli bir seviyeye çıkardığını göstermek için yaratmış gibi geldi Oda.Hiç bir olayı kalmadı şikilerin.Yonkou tayfalarında ceplerinden çıkaracak karakterler var şikileri.Aslında savaş lordları güzel konsept de bunları MF'de topladı neredeyse hiç savaştırmadı ciddi rakiplerle, her birine WG'ye aşırı zararlı işler yaptırdı. Şimdi artık Shichibukailere ihtiyacımız yok dendiğinden ciddiye alamıyorum. Gördüğümüz tek yararlı shichibukai icraatı Mihawk'ın Don Krieg'in filosusunu yok etmesi herhalde