Insallah kadın çıkar. Arkasından bir flashback çok çalıştı falan herkes sever. Burada yok gömmek olur amiralleri falan çok saçma. Eğer çok çalıştıysa olsun. Kafanızda kadın olursa çöp olur gibi bir düşünce oluşmuş yazık.
Başlık takan normal bir insan o. Geçen de muhabbeti oldu.Devrimci Zürafa minki görmüştük önceden sanırım. Kapakta vardı diye hatırlıyorum.
Hmmm öyle mi anladım.Başlık takan normal bir insan o. Geçen de muhabbeti oldu.
Elbisesi yeşildir en fazla.beyler neler diyorsunuz kadın bir amiralden söz ediyoruz bir hayal edin aka dan bile piskopat bir kadın ah ah ... ama bizimkini görünce aşık olsun şaka bir tarafa ... çoğunluk ace v2 diyor bence bu imkansız oda bir daha bu hatayı yapmaz.. ama ortalık çok karışacak... dragon bu savaşı kayıp etme durumu var 51 -49 oran veriyorum .. ryu yeşil saçlı olmasın lütfen ... yeşili hiç sevmem .. bizim marino yeter
Zombi kaptanı kor yapmışlar demekki.T-Bone’u özlemiştim.
Zorunun anası çıkıyormuş. Benn Beckman Reis amirali tavlamış demek.Elbisesi yeşildir en fazla.
Aynen 2. Bir sabo vakası olmaz gibi. Sabo ace den çok daha akıllı birine benziyor gerekirse geri çekilmesini bilir. Devrimcilerin başarısız olma ihitmali var dediğin gibi fakat savaşın içine luffy de girerse bütün oranlar düşer mağlum 2 sene ardından ana karakter kaybetmiyor.beyler neler diyorsunuz kadın bir amiralden söz ediyoruz bir hayal edin aka dan bile piskopat bir kadın ah ah ... ama bizimkini görünce aşık olsun şaka bir tarafa ... çoğunluk ace v2 diyor bence bu imkansız oda bir daha bu hatayı yapmaz.. ama ortalık çok karışacak... dragon bu savaşı kayıp etme durumu var 51 -49 oran veriyorum .. ryu yeşil saçlı olmasın lütfen ... yeşili hiç sevmem .. bizim marino yeter