Terry Gilliam'ın filmi bu baya bir yaratıcı.Filmde Van Augur bir şey vuruyor ki adadaki martıları falan vurması hafif kalır yanında Oda bu kez abartamamış daha gerçekçi hale getirmiş.Anlamışsın işte. Benzerlik bol. Filmi izlemek lazım tabii.
Terry Gilliam'ın filmi bu baya bir yaratıcı.Filmde Van Augur bir şey vuruyor ki adadaki martıları falan vurması hafif kalır yanında Oda bu kez abartamamış daha gerçekçi hale getirmiş.Anlamışsın işte. Benzerlik bol. Filmi izlemek lazım tabii.
Hee tamamdır. Aynen baya baya esinlenmiş(çalmış) Oda Ben kutsal altın veya hazineyle ilgili bir şey sanıyordum ondan şaşırdım. Film güzele benziyor. 3 dakikalık video ama hoşuma gitti. Bir de Ayın Kralı'nı Robin Williams oynamış sanırım ona benzettimAnlamışsın işte. Benzerlik bol. Filmi izlemek lazım tabii.
İzledin demek. Belki sen daha çok bağlantı görmüşsündür. Varsa aklında kalan bir şeyler çekinme.Terry Gilliam'ın filmi bu baya bir yaratıcı.Filmde Van Augur bir şey vuruyor ki adadaki martıları falan vurması hafif kalır yanında Oda bu kez abartamamış daha gerçekçi hale getirmiş.
Aynen o diye biliyorum. İşte belki alakalı bir şeyler gizlidir. Misal hazine Ay'dır falan filan.Hee tamamdır. Aynen baya baya esinlenmiş(çalmış) Oda Ben kutsal altın veya hazineyle ilgili bir şey sanıyordum ondan şaşırdım. Film güzele benziyor. 3 dakikalık video ama hoşuma gitti. Bir de Ayın Kralı'nı Robin Williams oynamış sanırım ona benzettim
İzleyeli çok oldu karakterleri esinlenmiş işte.Kutsallara benzer olanlar da vardı.İzledin demek. Belki sen daha çok bağlantı görmüşsündür. Varsa aklında kalan bir şeyler çekinme.
Aynen o diye biliyorum. İşte belki alakalı bir şeyler gizlidir. Misal hazine Ay'dır falan filan.
Baktım oymuş gerçekten. Çok mantıklı. Enel'i boşa göndermedi aya.Aynen o diye biliyorum. İşte belki alakalı bir şeyler gizlidir. Misal hazine Ay'dır falan filan.
Aynen var. İzlemek lazım. Bakalım belki ben el atarım.Baktım oymuş gerçekten. Çok mantıklı. Enel'i boşa göndermedi aya.
https://www.wikiwand.com/tr/Baron_Munchausen'in_Maceraları Sultan I. Mahmud diyor vay be. Osmanlı varmış filmde.
Aynen. İzlerim ben de.Aynen var. İzlemek lazım. Bakalım belki ben el atarım.