Orijinalde Ore wa diyor Ryokugyu. %99 erkek.
Kadınları amiral yapmazlar en fazla koramiral olurlar şu yaşlı kadın oldumu ney oOrijinalde Ore wa diyor Ryokugyu. %99 erkek.
Cinsiyeti benim için çok önemli değil de konuşması, hal ve tavırları hiç kadına benzemiyor. Yeni bölümde gözükür belki.Kadınları amiral yapmazlar en fazla koramiral olurlar şu yaşlı kadın oldumu ney o
Tamamdır erkek olduğu tescillendi.Orijinalde Ore wa diyor Ryokugyu. %99 erkek.
Kızlar, kadınlar demiyor mu bunu :S Yani kendini baskın göstermek isteyen, erkek fatma veya erkek gibi hissedenler ore wa veya boku wa demiyor mu :SOrijinalde Ore wa diyor Ryokugyu. %99 erkek.
Diyor mu :/ Seride bir tek Big Mom dedi başka da hatırlamıyorum :/Kızlar, kadınlar demiyor mu bunu :S Yani kendini baskın göstermek isteyen, erkek fatma veya erkek gibi hissedenler ore wa veya boku wa demiyor mu :S
Sterry'den çok umutluydum. 823. bölümdeki havalı konuşma sahnesinden sonra güçlü bir karakter olacağını ve ileride Sabo'yla teke tek bir vs atacağını düşünüyordum. Ama neredeee. Ne umduk ne buldukSterryde aslında tam kral sezileri var. Rüzgardı, kargaydı, devdi, Saboydu hepsini farkediyor. Korkak yapısı olmasa deli işler yapardı bu oğlan.