Aynen, zaten tayfadan bıkkınlık geldi. Birazda diğer karakterleri görelim Hxh gibin.Açmayın şom ağzınızı gidip 5 bölümde bitirecek şimdi
Karakter tanıtımı o kadar sürer zaten. Arkadaşlarında dediği gibi rahat 15'e kadar yolu var.Açmayın şom ağzınızı gidip 5 bölümde bitirecek şimdi
Ne kadar sürdüğü önemli değil aslında Luffy çizmeme krizine girip tak diye bitirmeden düzgünce işlesin yeter.Karakter tanıtımı o kadar sürer zaten. Arkadaşlarında dediği gibi rahat 15'e kadar yolu var.
Çatışma çıkmasın çünkü yarıda kesilecektir nasılsa. MF arc gibi göstermelik takılacağına yapmasın daha iyi.Aynen, zaten tayfadan bıkkınlık geldi. Birazda diğer karakterleri görelim Hxh gibin.
Hatta daha uzun ve bol aksiyonlu olsun, aksiyon dediğim fikir çatışmalarıda olsun yani, sadece çatışma değil.
Aynen katılıyorum. Şu hazine ve 20 Krallık açıklansa bari. İkisini zaten biliyoruz diğerlerini de çok merak ediyorum. Belki bir bomba olur ve antik krallık da açıklanır biraz :/Ne kadar sürdüğü önemli değil aslında Luffy çizmeme krizine girip tak diye bitirmeden düzgünce işlesin yeter.
Şöyle komple Dünya hakkında bilgi alsak ona bile razıyım aslında.
Kutsalların hazinesi şu Kutsal Altınla ilgili olabilir. Ya da en asından onu da kapsıyordur. Neden altın değilde Kutsal Altın denildi. Kutsallar o kadar sömürüyorsa neden başka bir ülkede görmedik de bu fakir ülkede görüyoruz. Bahsedilen hazinenin ne olduğuna ne olduğuna dair işaretler bu kısımla başlamış olabilir.Aynen katılıyorum. Şu hazine ve 20 Krallık açıklansa bari. İkisini zaten biliyoruz diğerlerini de çok merak ediyorum. Belki bir bomba olur ve antik krallık da açıklanır biraz :/
İki tarafında karizmasını çizmez Oda. Kısa bir güç gösterisi yaptırıp arcı kapatabilir.Editör Oda'nın ne çizeceğini tam olarak bilmediği için bu Oda'nın söylemidir. Tahmünen şu kadar bölüme Wano'ya geçerim diye. Oda'nın hali hazırda bir kaç bölüm çizdiğini düşünürsek on bölümden fazla kalmıştır muhtemelen.
Devrimciler ilk kez tanıtıldığı için plan başarısız olmaz. Sorunsuz bir savaş ilanı olur. Belki fuji ve Ryo bir kaç saldırı yapar komutanlara isabet de eder ama pek zarar görmezler. En fazla bu olur aksiyon olarak.
Kutsalların hazinesi şu Kutsal Altınla ilgili olabilir. Ya da en asından onu da kapsıyordur. Neden altın değilde Kutsal Altın denildi. Kutsallar o kadar sömürüyorsa neden başka bir ülkede görmedik de bu fakir ülkede görüyoruz. Bahsedilen hazinenin ne olduğuna ne olduğuna dair işaretler bu kısımla başlamış olabilir.
Tabi sadece Kutsallar çöktüğü için Kutsal altın deniliyor olabilir. : o)