Genel Tartışma gibi burda da her şeyi konuşmak gerektiğini savunmadım.O benim neyi savunduğumuda biliyor neyden bahsettiğimide.Boş yapan sesin.Sen de boş yapmış bulundun, genel tartışma mı bu la herşeyi konuşalım.
Genel Tartışma gibi burda da her şeyi konuşmak gerektiğini savunmadım.O benim neyi savunduğumuda biliyor neyden bahsettiğimide.Boş yapan sesin.Sen de boş yapmış bulundun, genel tartışma mı bu la herşeyi konuşalım.
Devrimcilerin bilinen bilinmeyen casusları var tabi ama ben genel itibariyle onların tanındığını düşünüyorum. Ulu orta iş yapmasalar da hükümet bir olayın arkasında kimin olduğunu anlayacak istihbarata sahiptir.Dragon zaten istisna çünkü o yapının kafası sayılıyor ama şimdi sen fazla tanımadığın bir adama nasıl çok yüksek ödül verebilirsin ki ?
Hani sırf devrimci diye yüksek bir ödül kimse veremez çünkü yüzlerce devrimci var. Sabo, luffy gibi ortalığı yıkmadığı halde 602m ödülü var. Luffy o kadar şey yaptı yıktı dövdü falan anca 500m ödülü olmuştu ama sabonun 602m demek ki devrimci olmanın yine etkisi var ama düşünsene bi sabonun her şeyi ulu ortam yaptığını 1m ödülü vardı şu an
Devrimci olmanın ödüle tabi ki etkisi var ama ulu ortam ve yaptıkları işleri gizliden yürüttükleri için fazla belli olmuyorlar. Yani demek istediğim dragon hariç devrimcilerin hiçbiri hak ettiği ödüle sahip değil bence.
Ayrıca ekleyeyim bu liderlerin hepsi ölümsüz çıkabilirler.Hem güçlü hem ölümsüz 10 adam ve daha birçok güçlü yan isimler falan olabilir.Birde hazine silah tarzı şeylere sahiplerse ne yapsan boş yani.Dragonun her işi boş olduğun için, dediklerinin hepsi çıkabilir.
East blue, west blue komutanları mı onlar yoksa sadece adları mı öyle?Oda'ya da helal olsun yav. Kullanılabilecek her formatı kullanıyor valla. İskambilden yönlere kadar her şekilde unvan veriyor.
Uzata uzata boş yapıyorsun. Boooooşşş...Genel Tartışma gibi burda da her şeyi konuşmak gerektiğini savunmadım.O benim neyi savunduğumuda biliyor neyden bahsettiğimide.Boş yapan sesin.
Evet gördüm.Kısmen haklısın.Gerekli cevabı genel sohbette verdim
Ben ismen öyle koymuştur diye düşündüm ama o denizlere bakıyor da olabilirler hani; fena olmaz. Ama şu anlık öyle bir şey belirtilmemiş spoiler'a göre.East blue, west blue komutanları mı onlar yoksa sadece adları mı öyle?