Bence de fena olmaz. Absürt de kaçmaz hem. Ne de olsa pek matah yerler değiller.O zaman öyledir diye tahminde bulunayım. Bütün dünyada faaliyet gösterdiklerine göre her denizin bir komutanı olması böyle büyük bir teşkilata yakışır.
Bence de fena olmaz. Absürt de kaçmaz hem. Ne de olsa pek matah yerler değiller.O zaman öyledir diye tahminde bulunayım. Bütün dünyada faaliyet gösterdiklerine göre her denizin bir komutanı olması böyle büyük bir teşkilata yakışır.
O ayrıntı da güzel. Duyar kasacaksa; bir ada boyunca aynı tip göstermesin bari.Kadından bahsediyor :/ Şu cesaret meyvesi yemiş olan.
Yer Sabo'yu uzun dövüşte bana göre hiç affı olmaz.O sırtı görmüyor musun top ateşine dayanmış alev yese bana mısın demeyecek adam Lucci.Daha teknikleri de katlamıştır bence hiç olmadı dayanıklılık sayesinde alırdı dövüşü.
Şu sahneyi istiyorum umarım olur inşallah amin.
Ivankov faktörü var yani insan güvenemiyor cinsiyetlere Meyvesi bayağı işe yarayacaktır son savaşta falan.O ayrıntı da güzel. Duyar kasacaksa; bir ada boyunca aynı tip göstermesin bari.
Bence alamaz; b.hakinin saldırı gücüne muazzam bir artısı var. Saboda da daha fazladır bence.Yer Sabo'yu uzun dövüşte bana göre hiç affı olmaz.O sırtı görmüyor musun top ateşine dayanmış alev yese bana mısın demeyecek adam Lucci.Daha teknikleri de katlamıştır bence hiç olmadı dayanıklılık sayesinde alırdı dövüşü.
Meyvesinin tam etkisine kütüphaneden bakmam lazım; şimdi bu kadın adrenalin verirken, hareket hızı arttırıyor mu? Hody'nin hapları gibi hormanal etkiler yapabiliyorsa; toza dumana dönebilir savaş meydanı.Ivankov faktörü var yani insan güvenemiyor cinsiyetlere Meyvesi bayağı işe yarayacaktır son savaşta falan.
Ne kütüphanesi yahu Karakter daha bugün gözüktü Hody'den çok Jango'nun hipnozuna benziyor. Bölüm çıksın tam anlarız işleyişini.Meyvesinin tam etkisine kütüphaneden bakmam lazım; şimdi bu kadın adrenalin verirken, hareket hızı arttırıyor mu? Hody'nin hapları gibi hormanal etkiler yapabiliyorsa; toza dumana dönebilir savaş meydanı.
İvankov'u kastetmiştim, bunun pek bir ekstrası çıkmasa dahi; iki meyve birleşimi çok iyi olur.Ne kütüphanesi yahu Karakter daha bugün gözüktü Hody'den çok Jango'nun hipnozuna benziyor. Bölüm çıksın tam anlarız işleyişini.
Normaldir gücü açıklanana kadar beklemeliyiz biraz Bende çok şey bekliyorum ama bakalım ne olacak az kaldı.Dragon'u hala eziyorsunuz. İnanılmazsınız.