E yani anlamadım. Bayraklarının olmasının neresi sorun? Dragon ile ne alakası var?Betty ve Morley'in beraber yer aldıkları karede, Betty elinde tutuyor. 2. spoiler resmi.
Bi gitOrada Betty varken bayrağa bakmıyordur
E yani anlamadım. Bayraklarının olmasının neresi sorun? Dragon ile ne alakası var?Betty ve Morley'in beraber yer aldıkları karede, Betty elinde tutuyor. 2. spoiler resmi.
Bi gitOrada Betty varken bayrağa bakmıyordur
Devrimcilerin derdi Akainu'nun ağababalarıyla, denizcilik oynayanlarla değil.Devrimcinin ideolojisi Sakazuki’i görene kadardır ...
Anlamıyorlar, anlatamıyoruz maalesef.Hala daha güç dalaşı yapıyorsunuz he. Devrimciler güçlü. Devrim fikri her yeri etkile eden büyük bir destek yok. Olsa zaten devrim başlar hemen. E bu zamana kadar nasıl tutundu bunlar? Karşılarına denizciler çıktığında fikirlerinden mi bahsettiler? Fikirle mi dövdüler yav adamları?
Bir de Luffy tabii ki büyük destek olacak devrime ama hükümetin dal da.ak savaşa gireceğini mi düşünüyorsunuz? Bence onlarda 1-2 tane yonkoyu taraflarına çekmiş olurlar.
Ooo meyvesini de benimsemişsin, gaza getiriyorsun hadi goçum git git deyipE yani anlamadım. Bayraklarının olmasının neresi sorun? Dragon ile ne alakası var?
Bi git
Birde Reijuu'ya donla geziyor diyordunuz günahını almışsınız. Betty hepsini solladı devrimci olduğu belli.Orada Betty varken bayrağa bakmıyordur
Cidden cesaret meyvesinin olayı ne acaba, garip bir şey gibi duruyor.
Gaz bizim işimiz Oda çalıyor falan ama işini iyi yapıyor. Daha geçen kendi kendime daha ne meyvesi çıkarabilir ki bu adam diyordum cesaret meyvesi çıkardı.Ooo meyvesini de benimsemişsin, gaza getiriyorsun hadi goçum git git deyip
Bayraklarında ejderha yüzü var= Dragon. Birleştirici insan OP dünyasının haritasını falan koyar. Tasvip etmediğim hareketler.E yani anlamadım. Bayraklarının olmasının neresi sorun? Dragon ile ne alakası var?
Yav Oda'nın kendisi bile ejderha koymuş Devrim Ordusu ile ilgili manga çalışma kitabı için Gayet normal bir durum. Adam kralım diye dolanmıyor ki ortada.Bayraklarında ejderha yüzü var= Dragon. Birleştirici insan OP dünyasının haritasını falan koyar. Tasvip etmediğim hareketler.