Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 904: Devrim Ordusu Komutanlarının Girişi

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    253
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin ceketinden oranla Snake Man formundayken ne kadar büyüdüğü anlaşılabilir. Bayağı büyüyormuş ya.

Kata 5 metre Luffy de 3 metre civarı oluyor . Boundman ile aynı boy daha zayıf hali muhtemelen.
Daha zayıf hali olduğu kesin dediğin gibi.Böyle yapmasının bir sebebi de Kata'ya bilincini kaybettirmeyip o konuşmaları yaptırmak diyalog üstüne senaryo yazmak için.Boundman olsa vurdu mu boğayı devirir gözleri bilinçsizce bakardı Kata'nın yenildiği zaman.

Daha zayıf hali olduğu kesin dediğin gibi.Böyle yapmasının bir sebebi de Kata'ya bilincini kaybettirmeyip o konuşmaları yaptırmak diyalog üstüne senaryo yazmak için.Boundman olsa vurdu mu boğayı devirir gözleri bilinçsizce bakardı Kata'nın yenildiği zaman.
Zaten tekniğin özelliği o hem boundman gibi güçlü vuracak hem o kadar hızlı olacak çok büyük güç olur . Saldırı gücünden kısıp hız vermiş işte .

Zaten tekniğin özelliği o hem boundman gibi güçlü vuracak hem o kadar hızlı olacak çok büyük güç olur . Saldırı gücünden kısıp hız vermiş işte .
Evet öyle.Ancak çoğu kişi saldırı gücünden kıstığını kabullenmiyor aynı olduğunu iddia ediyor bunu Kata'nın gücüne bağlıyor ben ona ayar oluyorum.Çok dayanıklıymış yada çok yüksek seviyedeymişte karşılamış g4 ile denkmiş gibi konuşuluyor.Daha zayıf g4 darbelerini hızlı şekilde aldı sadece savuşturamasın diye.Ona rağmen yıkılması şaşırtıcı derecede basit oldu.

Kuma geri dönsün isterim. Devrimciler için büyük guc Kuma .
Çok zeki ve çok ilginç güçlere sahip.
Umarım bir durum olur da geri dönebilecek halini alır ve devrimcilerin arasına katılır.

Belki eğitimden çok Allah vergisi bir yeteneği vardır Sabo nun :)) çalışmayla açığa çıkmıştır.
Messi gibi :))

Evet öyle.Ancak çoğu kişi saldırı gücünden kıstığını kabullenmiyor aynı olduğunu iddia ediyor bunu Kata'nın gücüne bağlıyor ben ona ayar oluyorum.Çok dayanıklıymış yada çok yüksek seviyedeymişte karşılamış g4 ile denkmiş gibi konuşuluyor.Daha zayıf g4 darbelerini hızlı şekilde aldı sadece savuşturamasın diye.Ona rağmen yıkılması şaşırtıcı derecede basit oldu.
Ya iyide bu adam kaç saat vs yaptı,karnının yanına mızrak soktu,kaç tane g4 darbesi yedi,ve bir bölüm gösterilmeyip geçince bile adamın suratında kan varken çizdiler,o aralarda da darbe yemiş,g4 boundman da zaten luffy ezildi,moddan çıkıp kaçtı hatta kaçışı bile kata sayesinde oldu saçma bir şekilde ve kata artık adamın iradesine bıraktı bana kalırsa o vs daha sürerdi,g4 De 2 saat boundman ki haline karşın üstün de geldi yani ne yapabilir bu adam kendini yüksek göstermek için başka bilemiyorum

Şimdilik beğendiğim devrimcilerin ilk 3 sıralaması.

1-Kuma
2-Sabo
3-İnazuma

Dragon şimdilik katagori dışı : o)
Dragon beklentileri karşılarsa listeye girebilir : o) Genelde az da olsa Luffy'e benzemesini beklediğim için biraz uzak geliyor bana. Ivankov'un cümlelerine rağmen hiç Luffy'nin benzer yanını göremedim -şimdilik-
Onu müttefik toplama ve h.haki için dedi yanlış hatırlamıyorsam. Dragon zeki ve ağırbaşlı çıkacaktır diye umuyorum.

Bu hafta mangada yok ne kadar ara var böyle :artiz:

İçlerinde bir Belo Betty devrim ordusu komutanı yakışan diğerleri neyaw böyle. İçlerinden biri devrim yapicaz dese kim görse dalgamı geciyon aga der:)

Şimdiye kadarki en iyi cilt kapağı bence

En iyi diyemem ama baya iyi olmuş. Çok beğendim :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık